Hvordan du udskifter Rattan på en stol sæde

December 6

Hvordan du udskifter Rattan på en stol sæde

Kurvemøbler er populær og har eksisteret i århundreder. Wicker refererer til snoet eller vævet plantemateriale. Rattan er en type af plantemateriale, der er almindeligt anvendt i møbler. Det er en type af klatring plante, der vokser hjemmemarkedet i Kina og dele af Indonesien. Barken af træet rattan er skåret i tynde strimler omtales som sukkerrør strimler. Skinnende og yderst stærk, er det almindeligvis kaldes "Flet" når vævet.

Instruktioner

•Soak din rattan gjord i varmt vand i mindst 30 minutter før installation. Dette tillader webbing bliver fleksibelt nok til at arbejde med, og giver mulighed for tilstrækkelig krympning under tørringen.

•Fjern den gamle rattan sæde fra stol rammen. Træk eventuelle resterende sukkerrør spline (de tynde strimler omkring slutningen af toiletstol-sæde, der holder rattan gjordene på plads). Brug en boremaskine eller hjælpeprogram kniv til at fremskynde processen. Ikke skade den rille, der sukkerrør spline hviler i. Når den gamle webbing er væk, rense rillen af alle rester.

•Sæt webbing over stolens sæde så at det hænger ud på alle sider, skinnende side op. Startende fra front og center i stolen, gradvist tvinge webbing ind i rillen så dybt som muligt med en træ kile, tøjklemme eller et andet objekt. Når den forreste kant er fuldført, ved de andre sider.

•Sørg for at din gjord er temmelig stram og korrekt justeret, således at alle Lunde har gjord indsat som det vil gå. Trim overskydende selen med en hobbykniv. Være omhyggelig med at fjerne alle overskydende materiale.

•Pour hvid trælim ind i rillerne. Sørge for limen dækker gjord i bunden af rillen helt. Tillad lim til at sætte i omkring 10 minutter.

•Sæt nye sukkerrør spline flade ind i rillen og hammer forsigtigt på plads, starter ved den forreste kant. Fortsæt hele vejen rundt om stolen. Hvis hjørner ikke accepterer sukkerrør spline let, blød spline i varmt vand i flere minutter at gøre den mere fleksibel.

•Trim enderne af sukkerrør spline med en 45-graders vinkel, så de opfylder stramt. Tørre overskydende lim en fugtig klud. Vent mindst 24 timer for webbing tørre grundigt. Vedhæfte sæde stol rammen.

Tips & advarsler

  • Tilstrækkeligt blød webbing i varmt vand for at sikre fleksibilitet. Altid bruge en træ objekt (ikke metal) til tryk af rattan ind i stolen rillerne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com