Hvordan du udskifter sandpapir på en Milwaukee Disk Sander

July 12

Milwaukee værktøj Co. gør mange forskellige typer af værktøjer, herunder disc sanders. Disse kommer handy når slibning store træ områder, fordi de har en støv samling taske, der minimerer mængden af støv i området, at gøre det renere i processen. Slibning diske bruges af sander slides ned med tiden dog, og for at få en bedre finish på dit projekt, skal du udskifte disken. Denne proces er hurtig, men det er vigtigt at følge nogle få trin, så sander fortsætter med at arbejde effektivt.

Instruktioner

•Tag sander og lægge den på en ren bordpladen, så den slibning pad er peger opad.

•Peel off den oprindelige slibning disk ved hjælp af en hånd til steady sander og anden hånden til at skrælle sandpapir. Kassér den gamle slibning disk.

•Indstil hvis du har en krog og løkke type slibning pad eller en tryk følsomme klæbende pad ved at kigge på overfladen af puden. Hvis det er fuzzy som en side i en krog og løkke strip, skal du bruge en krog og løkke slibning pad. Hvis det er glat, skal du bruge et tryk følsomme klæbende pad. Skrælle opbakning på den tryk følsomme klæbende slibning disk, før du fortsætter til næste trin.

•Align huller i slibning disken med huller i den slibning pad. Skub den slibning disk på puden helt indtil enten lim sticks eller krog og løkke sikrer sig til pad.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com