Hvordan du udskifter selvklæbende gulvbelægning

December 2

Selvklæbende vinyl gulvbelægning har nu været rundt længe nok at du leder at erstatte en af disse gulve. Trække op selvklæbende fliser er meget lettere end at fjerne limet, naglet eller mørtel gulve, og når du får det hele op, kan du lægge enhver form for gulvbelægning ønskede i stedet---herunder mere selvklæbende flise. Det kommer i så mange stilarter og farver i dag at du nemt kan give rummet et meget anderledes look end den, den havde.

Instruktioner

•Tag op den gamle selvklæbende gulvbelægning af wedging din spartel mellem fliser på den mest gavmilde søm kan du finde. Skubbe kniven frem flere gange, i en flad vinkel, at få flisen ud i ét stykke. Skubbe under andre fliser fra de udsatte kanter hvor du tog ud den første sig, arbejde din vej derfra over hele gulvet. Kassér fliser.

•Scrape de udsatte undergulvet med en skraber skraber til at udoeve enhver resterende lim. Feje grundigt med en kost.

•Anvend en kridt snap linje at opdele ordet i fire kvadranter, med to linjer lagt fra midten af hver side af gulvet til midten af siden overfor det så de skærer hinanden i midten af rummet. Læg en firkant på skæringspunktet, som du snap linjer, og justere dem efter behov så de er 90 grader fra hinanden.

•Træk papiret opbakning fra den første selvklæbende gulv fliser. Tryk det fast til gulvet i krydset, så det er kanter af de to linjer. Sætte begge hænder og alle dine vægt på det for at få det fuldt sæt.

•Træk papir ud næste flise og tryk det sammen med først, så kanterne er stramt butted. Gentag, butting hver nye flise mod den tidligere, og arbejde dig vej mod gulvet langt kanter.

•Klippe fliser til kanter på gulvet med din barbermaskine kniv, scorede overfladen af hver flise sammen med din square og derefter bøje flisen indtil det klikker på linjen. Lægge de skære fliser med de afskårne kanter mod væggene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com