Hvordan du udskifter sensoren på Whirlpool Cabrio vaskemaskine

November 14

Whirlpool Cabrio er en energi-effektiv, ultra-kapacitet bolig skive med 13 automatisk vask cyklusser, fem temperaturindstillinger og en støjreduktion funktion. Whirlpool Cabrio skiver bruge en rotor positionssensor til at overvåge motorens retning og rotationshastighed og relæ oplysningerne til den centrale styreenhed inde kontrol-konsollen. Hvis sensoren ikke, kan cabriolet registrere en F41, F50, F51 eller F52 fejlkode. Erstatte rotor positionssensor i en Whirlpool Cabrio washer er en vanskelig opgave, som novice-it-yourselfs måske ønsker at overlade til en professionel.

Instruktioner

•Tag skive fra jordet stikkontakt at undgå elektriske stød eller død, mens erstatter rotor-position sensor. Lukke de varme og kolde vandforsyning ventiler bag apparatet.

•Drej skruen klemmer på de varme og kolde vandforsyning slanger til at afbryde dem fra bagsiden af vaskemaskinen. Klem knivspids klemme sikring drain slangen med en tang. Trække drain slangen ud af vandet inlet dyse. Brug en gammel håndklæde for at fange enhver vand, afløb fra slanger.

•Spread en gammel håndklæde på gulvet foran vaskemaskinen. Tape skive låget lukket, ved hjælp af strimler af gaffatape. Aflæsse skive frem og lægge den på sin front panel, så du kan få adgang til drevet motor og rotor komponenter under maskinen.

•Løsn montering skrue i centrum af rotoren, så langt som du kan, ved hjælp af en 1/4-inch unbrakonøgle; monteringsskrue vil ikke adskille fra rotoren. Få fat i begge sider af rotoren og flytte det frem og tilbage mens du trækker det mod dig. Holde løsne skruen og arbejder rotor mod dig, indtil du er købedygtig hale rotor helt ud af at mangenotede balje skaft.

•Find det standoff wire-fastholde klip til venstre for drive-motor stator forsamlingen. Slæbebåd forsigtigt på clips til at fjerne dem fra karret huller.

•Tag ud af fire 3/8-inch bolte sikre stator at drive motor samling, bruge en topnøgle. Fjern den forreste spacer fra forsamlingen. Træk stator, skjold og bageste spacer ud af karret skaft. Unplug den hvide plast strømstik fra højre side af en stator.

•Locate to fastholde fanerne på rotor-position sensor. Løft faner, ved hjælp af en lille flad-skruetrækker, og fjerne sensoren fra stator boliger. Tag wire-stik og fjerne wire bevarer klip fra bagsiden af den gamle sensor. Fjern ledningerne fra afløb og recirkulation pumperne, og frigive wire-sele fastholde klip; Bemærk orientering af ledninger at gøre montering nemmere.

•Tag otte hex-hovedet skruer sikring bagpanelet til vaskemaskinen kabinet. Træk panelet ud af maskinen og sæt den til side.

•Træk klart vandstanden trykluftslangen af port i bunden venstre side af vaskemaskinen karret. Skub slangen gennem de fastholde klip langs siden af karret.

•Træk wire-sele fastholde klip fra den slange bøjle, ved hjælp af tænger. Følg ledningsnet til slange-holdepladen og fjerne hex-hoved monteringsskrue. Flytte samlerammen til venstre og brug tænger til at løsne de fastholde klip på toppen af wire-sele og på bagsiden af pladen. Fjerne den hex-hoved skrue sikring metaltråd dækplade lige under bagsiden af konsollen kontrol.

•Tag hex-head skruer fra bagsiden af konsollen kontrol. Trække konsol fra maskinen og afbryde konsol ledninger fra den centrale kontrolenhed. Indstille fjernet kontrol-konsol på en polstret overflade. Snip zip slips holding rotor-position sensor ledninger. Frigøre sensor wire-stik og vandstand tryk slange fra den centrale kontrolenhed. Fjern og kassér den hele ledninger og slange forsamling.

•Sæt den nye rotor-position sensor-wire-stik og vandstand tryk slange i beholdere på den centrale kontrolenhed. Fastgør wiren bevarer klip på plads, og erstatte metaltråd cover og slange holdepladen. Tråd vandstanden tryk slange gennem de fastholde klip langs siden af vaskemaskinen karret. Passe enden af slangen på havnens badekar.

•Thread rotor-position sensor ledninger under pumpeindgangen slange og snap fastholde klippene til bunden af karret. Sæt wire-stikket i den nye rotor-position sensor. Fastgør ledninger til afløb og recirkulation pumperne. Juster fanerne rotor-position sensor med fordybninger på stator boliger og fastgøre den nye komponent på plads.

•Reverse demontering processen med at erstatte de resterende skive komponenter. Gendanne de elektriske og vand før du bruger maskinen.

Tips & advarsler

  • Udskiftning af rotoren positionssensor i dit Whirlpool Cabrio skive kan ugyldiggøre dets garanti.
  • Tungt arbejde handsker for at beskytte dine hænder fra skarpe kanter inde i Skive kabinettet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com