Hvordan du udskifter Side decharge faldskærm forsamling på en plæneklipper

February 23

Hvordan du udskifter Side decharge faldskærm forsamling på en plæneklipper

Mest bioklip push slåmaskiner tilbyder en aftagelig side decharge faldskærm. Side decharge faldskærm tillader dig at konvertere plæneklipperen fra en bioklip plæneklipper eller en bagger plæneklipper til en, der skyder græs klipning ud side af maskinen. Hvis du har brug at erstatte et fjederbelastet dække på siden af maskinen dæk, der har side decharge faldskærm, vil du finde, at processen er ligetil.

Instruktioner

•Drej off plæneklipper, hvis det er på, ved at give slip på engagement håndtag på styret. Forsøg ikke at udskifte tuden med plæneklipperen på og kører.

•Lift sort fjederbelastede dækslet på siden af maskinen dæk. Coveret har en fjeder på den øverste kant, så greb dækslet i bunden af bunken og drej dækslet opad. Holde det på plads for processens varighed.

•Skub faner på den øverste kant af chute under benene, der strækker sig fra hver ende af den pin, der holder den dække foråret i sted og derefter sænke slidsken mod siden af plæneklipperen dæk. Fanerne holde tuden på plads.

•Laveste fjederbelastede dækslet ned og hvile det på toppen af tuden. Du må ikke fjerne den fjederbelastede dækning på ethvert tidspunkt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com