Hvordan du udskifter skab reoler

September 6

Med tiden forværres de gamle hylder i et skab så erstatte dem kan være den eneste måde at bringe dit skab tilbage til livet. Udskiftning af gamle hylder er en ideel projekt enhver boligejer og forholdsvis billig. Det tager cirka seks timer for at fuldføre og kræver brug af et par elværktøj.

Instruktioner

•Fjern alle genstande fra skabet herunder bøger, bokse og endda skab stænger, hvis det er relevant. Skru og fjern eventuelle resterende hylde hardware og tegne de eksisterende hylder.

•Measure bredde og dybde af skabet med en metal målebånd. Måle fra sidevæg til sidevæg, og bagsiden af væg til indersiden af den forreste væg. Ikke måle på forsiden af den dør eller dør jambs.

•Draw et tydeligt præg på væggen med en blyant og carpenter's plan for hver hylde du planlægger at installere. Efter anbefalede reoler højder, placere den første hylde 18 til 20 inches fra gulvet og en anden hylde hver 12 eller 15 inches op ad væggen. Juster efter dine behov diktere.

•Don beskyttelsesbriller og skære så de nye 1 af 12 boards til bredden af skabet, ved hjælp af magt. Skære en bestyrelse for hver hylde, du planlægger at udskifte.

•Klippe klamper til reoler. Brug 1 af 3 brædder lang som klamper og skære en spiken 10 inches for siderne af hylderne og en anden bredde af skabet som den bageste spiken til bagvæggen.

•Monter reoler klamper på væggen med skruer og ankre. Placer spiken bestyrelser på væggen med den øverste kant linet op med din linje. Bore gennem spiken bord og ind i væggen med en 3/32-tommer bore bit. Fjerne spiken bestyrelse. Re bore huller med en 1/4-inch bit og skub en gipsvæg anker i hullet. Sætte spiken bestyrelse tilbage på væggen og bore 2-tommer, #8 skruer ind spiken bestyrelsen til at sikre det i ankre.

•Indstil en hylde bord på toppen af hver sæt klamper efter installation. Skrue boards til klamper med 2-tommer skruer og en magt skruetrækker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com