Hvordan du udskifter skabslåger & skuffefronter

November 17

Hvordan du udskifter skabslåger & skuffefronter

Du elsker farven på din frysere og tror de er godt lavet og holdbare, men du bare ikke er forelsket i stilen længere. Du behøver ikke at erstatte dem med noget helt nyt, bare fordi du er træt af design. Kvalitet kabinet er dyrt. Hvis du på et stramt budget kan du ende op erstatter din gode kvalitet kabinetter med noget lavere lønklasse blot for at spare nogle penge. Sætte de kabinetter, du allerede har til god brug ved at give dem en ansigtsløftning. Bestil nye skuffefronter og skabslåger at udskifte din gamle og du vil have et nyt køkken på ingen tid.

Instruktioner

•Purchase materialerne du skal reface skabslåger og skuffer. Måle din eksisterende døre og skuffer til nøjagtige specifikationer. Arbejde med et kabinet forhandler for at finde en stil og farve, der supplerer rammen du hvor du vil blive hængende døre og skuffer.

•Fjern den gamle døre og skuffer. Fjern skruerne fra Dørhængslerne og sætte alle brikkerne til side skal smides væk.

•Evaluate skuffe kasser. Hvis du har en skuffe til fire-sidet boks med en plade fastgjort til forreste, kan du fjerne hele pladen fra forsiden af skuffen. For en tre-sidet skuffe boks, skal du fjerne skuffen fra kabinettet. Afbrød den overhængende panel på hver side af skuffen med en sav.

•Sæt de nye hængsler til de kabinet rammer med en boremaskine. Tillægge hængslerne dørene. Åbne og lukke dørene flere gange for at sikre de er hængt korrekt. Justere skruer og hængsler, før dørene er korrekt placeret.

•Sæt den nye skuffe fronter ved at bore et hul fra indersiden af skuffen gennem forreste. Nye skuffe pladen anbringes på forsiden. Metalpladen med skruer.

•Drill et hul til skuffe hardware fra indersiden af boksen skuffe gennem den forreste plade. Sikre hardware med en skrue.

•Drill huller i skabslåger for kabinettet hardware. Vedhæfte hardware med skruer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com