Hvordan du udskifter skæring linje på en Flowtron blad æder

December 29

En Flowtron blad Eater er en enhed som dækningsmateriale blade, græs og små kviste. Mulching opstår ved at sætte materialet ind i toppen af maskinen, mens maskinen kører. De roterende skæring linjer i skalafeltet hugge op materialet som den bevæger sig gennem maskinen, hvilket resulterer i fine barkflis til brug i haven eller plantning senge. Fra tid til anden skal opskæring linjer udskiftes. Erstatte skæring linjer i Flowtron blad Eater er relativt enkel og tager kun få minutter at fuldføre.

Instruktioner

•Løsn skruen fra akslen holder hjulet på plads ved at dreje det mod uret med en skruetrækker. Fjern O-ring og fjern skalafeltet.

•Træk gamle cutter linjen ud af spinner af glidende spinner indlæg ud af hjulet og trække linjen ud af hullerne i spinner indlæg.

•Slip ene ende af en udskiftning Flowtron cutter linje, eller tilsvarende, gennem to af hullerne i spinner indlæg. Sammensætte enderne af linjen cutter og justere dem, så enderne er selv med hinanden. Gentag proceduren for anden linjen på anden siden af spinner indlæg.

•Når begge ender af en linje gennem de tilsvarende Doppsko hul i spinner boliger, så Gentag proceduren for linjen på anden siden af spinner indlæg.

•Skub skalafeltet post tilbage ind i hjulet huset og glide boliger over akslen. Udskift o-ringen. Tråd den tidligere fjernede skrue med uret i skaftet og spænd den med en skruetrækker.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com