Hvordan du udskifter spjældet puder på en Admiral skive

September 28

Admiral foroven vaskemaskiner er bolig apparater fremstillet af Maytag division af Whirlpool Corp Admiral skiver indeholder en intern komponent kendt som en dæmper forsamling, der understøtter vægten af vandet i karret. Når puder under spjæld-pladen begynder at bære, udsender vaskemaskinen en øre-rystende skrig i løbet af spin cyklus som metal fra karret kommer i kontakt med metallet i bunden af maskinen. Selv om udskiftning spjældet puder i en Admiral vasker kræver lidt af demontering, er selve processen en forholdsvis enkel opgave.

Instruktioner

•Tag netledningen ud af stikkontakten at undgå elektrisk skade mens erstatter spjældet puder. Lukke de ventiler, der leverer varmt og koldt vand på apparatet; Disse ventiler er normalt bag vaskemaskinen.

•Brug gaffatape til at sikre skive låget i lukket stilling. Indsæt en spartel mellem topdækslet og frontpanel. Finde fastholde klip ca 4 inches i fra hver side af topdækslet. Tryk på klip med den spartel, indtil de frigive. Løft topdækslet og aflæsse det tilbage så vidt som det vil gå.

•Tag ud de to skruer langs den øverste kant af frontpanelet, med en hex skruetrækker. Træk den forreste panel ud af vaskemaskinen kabinet og magert det mod en væg, emalje side ud, for at undgå at ridse finish. Glide drivrem ned af drive system remskiver.

•Tag bunden nødder fra tovstrop sikring af karret centrering fjedre. Mark positionen af nødder på tovstrop med elektrisk tape til at gøre montering nemmere.

•Tip skive tilbage til hvile mod væggen i en vinkel og placere en 4 x 4 tommer blok af træ under transmission remskive. Trække maskinen fremad så transmission trisse hviler på toppen af træ blok; Dette rejser badekar, transmission og dæmper forsamling flere inches for at give adgang til spjældet puder.

•Scrape gamle spjældet puder fra bunden af vaskemaskinen, ved hjælp af en spartel. Skrub området energisk med sprit til at fjerne eventuelle limrester.

•Brush gummi lim på bunden af vaskemaskinen og anvende de nye spjældet puder. Placer puder 5/8 tommer apart og 3/32 tommer væk fra center åbning i Skive base.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com