Hvordan du udskifter spjældet puder

April 26

Hvordan du udskifter spjældet puder

Nogensinde spekulerer på, hvordan man kan reducere vibrationer og uønsket genlød støj fra tunge apparater? Spjældet puder er designet til at knytte til bunden eller fødder af et apparat eller maskine til at reducere eller helt fjerne uønsket støj og vibrationer fra at nå gulvet og rejser i hele dit hus. Spjældet puder er som regel lavet af filt eller gummi til at absorbere vibrationer eller raslende. Apparater som vaskemaskiner, som er lavet af metal eller indeholder kompressorer, producere en hel del af vibrationer.

Instruktioner

•Løsn og fjern frontpanelet på din vaskemaskine eller andre apparatet ved at fjerne skruerne med en standard størrelse skruetrækker. Brug en skruenøgle til at løsne og fjerne boltene sikring topdækslet til vaskemaskinen dreje dem imod uret. Løft topdækslet i hånden.

•Fjern tre øjet bolte nedenunder vaskemaskinen og sæt dem til side. Fortryde drivremmen ved shimmying det ud af trisse ved hjælp af dine hænder.

•Lift forsiden af skive fra jorden lige nok til at placere en 4 x 4 stykke træ under rammen og remskiven. Dette vil tillade dig at nå nedenunder vaskemaskinen eller apparat at erstatte spjældet puder.

•Tag gamle spjældet puder ved hjælp af sprit eller andre opløsningsmidler og fjerne dem fra maskinen. Brug en hobbykniv eller razor til at hjælpe med at fjerne de gamle puder. Brug en ren klud til at tørre væk restkoncentrationer, der kan forhindre de nye puder fra at danne et stærkt bånd, en gang anvendt.

•Sæt nye spjældet puder til maskine basen bruger en gummi klæbemiddel. Placer puder 3/32-tommer under midten af base, forlader 5/8-inch mellem hver spjæld pad. Anvende lim til puder og vedhæfte dem til basen. Tillad flere minutter at tørre.

•Applicer en lille mængde af siliconefedt til bunden af puder med en ren klud. Returnere drivrem og paneler tilbage på vaskemaskinen eller andet apparat.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com