Hvordan du udskifter Stippling på et loft

August 1

Hvordan du udskifter Stippling på et loft

Lofter er prydet med en bred vifte af forskellige tekstur finish og lindring, herunder stippling. Stippling oprettes ved at anvende drywall mudder loft overflade. Mens han stadig våd, er en plasticpose, murske eller børste stemplet i overfladen gentagne gange. Resultatet er en tekstur med mange højderygge og toppe. At fjerne ujævnhederne tekstur er vanskeligt, men kan opnås.

Instruktioner

•Flyt alle møbler og indretning elementer ud af lokalet. Dækker og beskytter alle resterende overflader, fra vægge til gulve, med dråbe klude, presenninger og malerens plast. Tape sammen store plader af plast med malertape og hænge på væggene med malerens tape.

•Spray dele af den stiplede loft og tillade vand at suge i, hvis loftet ikke er malet. Vent ca. 15 minutter, mens loftet fuldt mættede fedtsyrer. Hvis loftet er malet, direkte begynde at skrabe væggen. Bruge en spartel eller metal blade og begynde at skrabe og løsne ujævnhederne tekstur. Fortsæt, indtil alle gips er fjernet.

•Sand hele loftet og derefter tørre ned med vand. Bruge en medium grus slibning blok. Skimme fælles sammensatte til alle huller eller målere i loftet. Lad det tørre.

•Drej på eller murske på gipsvæg sammensatte med en gipsvæg murske. Dække store dele på en gang. Arbejde tilbage i den våde puds til at oprette en ujævnhederne effekt ved stempling overfladen med en pensel, plastikpose eller den flade del af murske. Lad overfladen tørre og derefter frakke med en til to frakker af akrylmaling.

Tips & advarsler

  • Når den oprindelige ujævnhederne tekstur er fjernet, vil loftet ikke være i perfekt stand. Forvent at skimme huller og andre beskadigede områder.
  • Projektet vil tage flere dage at fuldføre og kræver en enorm mængde af arbejde. Planlægge din tidsplan god tid.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com