Hvordan du udskifter stjernehjul trisse i Whirlpool Cabrio tørretumbler

January 22

Den stjernehjul trisse forsamling i Whirlpool Cabrio tørretumbler lægger til bunden af tørretumbler kabinettet ved at glide i et stik på den tørretumbler base og låse på plads med en metal fane på trisse forsamling der holder det fra at flytte. Trisse forsamling er et plastik hjul oven på en buet metal bar designet til at skabe et forår-type spænding på bæltet.

Instruktioner

•Fjern netledningen fra Whirlpool Cabrio tørretumbler fra strømkilden før du forsøger at erstatte stjernehjul trisse.

•Skub et fladt hoved skruetrækker mellem nederste forreste adgangspanel og tørretumbler kabinettet på begge sider af kabinettet, og lirke væk fra kabinettet til at frigøre plastklemmer på forsiden tørretumbler kabinettet fra nederste panel. Tørretumbleren omfatter en øvre og nedre adgangspanel foran kabinettet. Du behøver kun at fjerne den nederste panel at komme til stjernehjul trisse.

•Locate stjernehjul trisse nær forsiden af tørretumbler kabinettet på bunden og flytte den Stjernehjulsforing arm frem til at lindre spændingen på den tørretumbler bælte. Stjernehjul trisse er et plastik trisse hjul på toppen af en fjederbelastet metalstang, der sidder ved siden af motoren. Tage bælte ud stjernehjul trisse i hånden, når spændingen er frigivet og lad trisse flytte tilbage til sin oprindelige position. Stjernehjul trisse metal bar fungerer som en fjeder og bevæger sig tilbage på plads på sin egen.

•Lift stjernehjul trisse forsamlingen op mod tørretumbler tromlen til at frigøre fanen metal på forsamling fra den tørretumbler base, og skub samling ud af den åbne slot i bunden af tørretumbler kabinettet ved at trække den mod dig. Tage den stjernehjul trisse forsamling ud af tørretumbleren kabinet og bortskaffelse af del.

•Skub den nederste bjælke forsamlingsfrihed nye stjernehjul trisse ud i åbne slot i bunden af tørretumbler kabinettet og tryk ned for at indstille fanen ind i hullet i tørretumbler basen for at låse forsamlingen på plads. Flytte den Stjernehjulsforing arm frem og placere den tørretumbler bælte omkring den Stjernehjulsforing remskive i hånden.

•Kontroller at bæltet er dirigeres rundt tørretumbler tromme og check at se, at der er ingen drejninger i bæltet. Lad den Stjernehjulsforing arm flytte tilbage i position til at tilføje spænding til bæltet. Placer den nederste frontpanel på tørretumbler kabinettet og skubbe på begge sider at tillægge plastklemmer på tørretumbler kabinettet panelet.

•Plug tørretumbler til strømforsyningen.

Tips & advarsler

  • Forsøg aldrig at erstatte stjernehjul trisse, mens tørretumbleren er stadig tilsluttet strømkilden.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com