Hvordan du udskifter stol fødder

November 14

Giv din favorit comfy stol en hurtig makeover ved at erstatte fødderne. Opdatere udseendet, ændre højden eller tilføje hjul for at gøre det rulle hen over gulvet. Erstatte stol fødder er enkel, og møbler fødder kommer i utallige udformninger, størrelser, og finish. De fleste er variationer af runde, spool, bolle, firkant eller ogee.

Instruktioner

•Drej din stol på ryggen og fjerne fødderne. Hvis fødderne vedhæfte med nødder på gevind bolte--kaldet Stokskruer--Skru hver møtrik ved at dreje det mod uret, ved hjælp af en skruenøgle eller tænger. Fjern nødder, og træk fødderne fri. Hvis du ikke kan se nødder, er fødderne stol fastgjort med dyvel skruer, der er dobbelt-ended træskruer. Slå fødderne mod uret for at skrue dem. Gemme en af fødderne og dens dowel skrue eller hanger bolt.

•Purchase udskiftning fødder og hardware. Bruge gamle mund og hardware for størrelse reference. Nye dyvel skruer eller Stokskruer skal være af samme størrelse som de gamle--aldrig mindre, eller benene vil wobble. Hvis disse nye fødder har mindre huller end de gamle, kan du forstørre hullerne.

•Enlarge skruen huller på de nye fødder med en boremaskine, hvis nødvendigt. Drill bit størrelsen bør angives på pakken for din nye dyvel skruer eller hanger bolte.

•Sæt enten slutningen af din dyvel skruer-- eller de spidse ender af hanger bolte--ind i hullerne på stol fødder. Skrue med uret. Brug et par tænger til at gemme slid på fingrene. Pas ikke eller du vil fratage hullerne.

•Sæt din nye stol fødder til en stol. For fødder med dyvel skruer, skal du indsætte de Fremspringende ender af skruerne i skruehullerne i bunden af stolen. Drej fødderne med uret, indtil solidt fastgjort. Ikke stramme. For fødder med Stokskruer, glider den fremspringende afslutning gennem hullet og skrue møtrikken med uret på slutningen. Spænd med en skruenøgle eller tænger.

Tips & advarsler

  • Hvis din stol ikke har en nederdel, kan du hæve stol højde ved at købe taller fødder. Lavere stol højde ved at knytte kortere fødder.
  • Hvis du har tendens til at flytte din stol rundt, prøve nye fødder med hjul i bunden. Du vil gemme slid på fødderne og gøre stolen meget lettere at flytte.
  • Hvis din stol har en nederdel, skal din nye fødder være i samme højde som den gamle ones eller nederdel ikke vil hænge ordentligt.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com