Hvordan du udskifter træ i Pole staldene

June 17

Hvordan du udskifter træ i Pole staldene

En pæl laden er en af de enkleste, mest nyttige, omkostningseffektive strukturer tilgængelige for folk, der bor i landdistrikterne. En pæl laden kan bestå af elementer så simpelt som hjørnet stillinger, spær, afstivning og et tag. Fordi pole staldene er bygget hurtigt, bruger de ofte materialer, der kan rådne eller fejl, som de bliver ældre. Træ struktur kan blive erstattet, men det kræver omhyggelig med planlægger at sikkert foretage en omfattende restaurering af en pæl laden.

Instruktioner

•Rengør laden grundigt før du udskifter gamle brædder. Fjerne alt fra væggene og gulvet til at gøre sikker på, at du ikke mangler nogen boards, der skal udskiftes. Betale særlig opmærksomhed til områder, der er udsat for fugt.

•Undersøg om hjørnet og andre store bærende stillinger i pæl laden. Hvis Hjørnestolperne er rådne, kan det ikke være umagen værd at genindføre struktur. Bærende stillinger kan erstattes, men kun med ekstrem forsigtighed. Brug stærke afstivning, og forsøg aldrig at erstatte bærende stillinger af dig selv eller erstatte mere end én post ad gangen.

•Anvend en stige til at bestemme, hvis spær har brug for udskiftning eller reparation. Du skal muligvis fjerne dele af taget før du udskifter en beskadiget truss. Bruge en klatring seletøj og reb til at forhindre et fald. Hvis skaderne er omfattende, kan du fjerne hele taget og erstatte alle spær. Pre-bygget truss kits kan bruges til at fremskynde arbejdet og giver interiøret et ensartet udseende.

•Brug et koben og hammer til at fjerne alle udvendige bestyrelser der skal udskiftes. Brug din hammer til at løsne bestyrelserne, så skub koben under bord hvor det er knyttet til bjælker eller studs for at afslutte jobbet. Hvis du kan finde dem, skal du bruge ældre, forvitret boards fra en bjærgning værft til at erstatte de udvendige bestyrelser.

•Tag gulvbrædderne og inspicere strøer for tegn på forrådnelse. Selvom ordet ikke vises har behov for reparation, kan de nævn, der støtter gulvet være i fare for at falde fra hinanden. Brug hammer og koben til at fjerne bestyrelser og inspicere strøer. Udskift efter behov. Hvis du har en anden historie eller loft, inspicere og Udskift beskadigede strøer, så godt.

•Kontrollér taget for utætheder og beskadigede helvedesild. Du kan erstatte individuelle helvedesild, eller erstatte hele taget med tin paneler, der ikke vil blive udsat for at rådne. Bære en klatring seletøj og reb til at undgå skade.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com