Hvordan du udskifter trapper gelændere & rækværk

January 22

En trappe gelænder eller jernbane skal være forankret til væggen studs, ellers det vil trække ud af drywall eller gips væggen når nogen lægger betydelig vægt på den. Når du udskifter en gammel rækværket, må ikke antage den tidligere installeret forankret det væggen studs. Du kan finde, at to af de tre beslag montering huller sidde over en stud. Flytter de kantede parenteser, så de line op helt med væggen studs sikre hjælper med at nye rækværket forbliver forankret til væggen.

Instruktioner

•Sæt en efterbehandling søm i hullerne hvor gamle rækværket var forankret, følelse hvis neglen kontakter studs inde i væggene. Hvis ikke, brug en stud finder til at finde studs i væggen, mærkning deres steder med en blyant. Slå den afsluttende søm ind i væggen i nærheden af hvor du har markeret stud steder, at finde de nøjagtige kanter på knopperne.

•Measure en halv en tomme over nogen gamle monteringshullerne i væggen hvor du følte tilstedeværelsen af væggen studs, ved hjælp af en torpedo niveau til at tegne lodret linjer. Hold torpedo niveau, så den nederste kant skærer det første sæt af linjer du trak, og derefter tegne vandrette linjer langs det niveau kant.

•Hold slutningen af et målebånd på trappe slidbaner og måle afstanden til de krydsende linjer du har tegnet på væggen. Måle de samme afstande fra slidbaner for enhver væggen studs jernbane ikke blev forankret til før tegning krydsende linjer med niveauet torpedo.

•Drill pilot huller i væggen hvor vandrette og lodrette linier skærer hinanden. Hold trappe jernbane monteringsbeslag mod væggen, foring op anker huller i parentes med pilot huller du boret i væggen. Køre skruer i guide hullerne i væggen, stramning dem indtil monteringsbeslagene sidde sikkert på væggen.

•Lay den nye jernbane så det peger ned ad trappen, så enden til hvile mod gulvet ved foden af trappen. Mark, hvor skinnen møder toppen af den første skridt. Klemme den trappe jernbane til savbukke og derefter skære jernbane langs det mærke, du har foretaget, ved hjælp af en rundsav.

•Sand slutningen af trappe jernbane du klippe. Hold den nye jernbane mod toppen af monteringsbeslag, foring op toppen af jernbane med toppen af den første trappetrin. Har en assistent sidde inde skinnen på plads som du bore pilot huller hvor de monteringsbeslag monteringshullerne sidder, og derefter drevet skruer gennem i parentes og i skinnen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com