Hvordan du udskifter udfylde sofa puder

February 10

Udskiftning af fyldet i sofaen puder vil ofte løse sagging sæde eller klumpet tilbage pude problem, der udvikler sig ældre stykker af møbler. Du kan også tilføje ekstra fylde til nye puder til at gøre dem mere fast, eller ændre fyldstof fra allergener, som ned til allergivenlige materialer såsom polyester fiberfyld. Udskiftning af fyldstof er let og nye filler er meget billigere end en ny sofa.

Instruktioner

•Tag pude fra sofaen og Find åbningen på puden. På Sædehynder er dette typisk en lynlås langs bagsiden af puden. På smide puder, åbningen er typisk langs kanten af puden og muligvis en lynlås eller krog og løkke tape. Hvis åbningen er syet shut, bliver stingene synlige.

•Åbn lukningen af pude og fjern fyldstof. Open den syning omhyggeligt, ved hjælp af sømmen ripper, hvis åbning er syet lukket. Kontrollere hver enkelt inde hjørne af pude; ekstra bits af fyldstof ofte er pakket ind i hjørnerne til at fylde dem ud, giver puden en mere struktureret form. Forlade disse hjørne pakninger i sted, medmindre du har løs fyldstof for udskiftning.

•Sæt nye fyldstof i pude hulrum. Nå ind i puden og sørg for, at fyldstof strækker sig ind i hvert hjørne så tæt på hjørnet pakkemateriale som muligt.

•Luk pude lynlås. Fjerne tråde eller fnug af krog og løkke tape lukning, hvis det er relevant, og tryk på de to sider sammen overbevist om at lukke puden. Re sy på linjen tidligere syning hvis åbningen blev syet lukket i første omgang.

Tips & advarsler

  • Fjerne den gamle fyldstof fra semi-vedlagte puder af åbne lynlås lukning placeret i bunden af puden. Denne lynlås er ofte syet ind i en søm og gemt mod bagsiden af sofaen.
  • Hvis udskiftning af fyldstof med løst materiale, er det nyttigt at veje hver pude for at sikre ligelig fordeling af fylde materiale.
  • Der er mange forskellige typer af fyldstof og hver enkelt skal behandles forskelligt, hvis størrelse skal ændres. Skum fyldstoffer til pude sæder er skræddersyet til plads størrelse og kan ikke ændres uden besvær. Den terylene wrap omfatter skummet skal fjernes, skummet re-cut og wrap re-cut og re limet, ved hjælp af lim specifikke til skum og wrap. Fyldstoffer til tilbage puder varierer og kvalitet fyldstoffer, især ned, skum, fjer eller kombinationer af disse materialer er normalt brugerdefinerede møbelpolstrere eller draperier arbejdsrum og ikke typisk alterable. For at gøre dette indebærer at fjerne fyldstof, demontering dækslet, re skære, re syning og genopfyldning. Billig tilbage pude former er tilgængelige på home decor butikker, men de er ikke egnet til high-trafik brug. Levetiden af puden er for det meste afhængig af kvaliteten af fyldstof. Bruge det højeste kvalitet fyldstof muligt, bygget til den brugerdefinerede størrelse af puder af en professionel Møbelpolstrer eller draperier systue.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com