Hvordan du udskifter undergulvet Under karmen plader

March 1

Undergulvet, som består af krydsfiner, er lagt ud og installeres ovenpå strøer af et hus. Flise eller tæppe er derefter installeret direkte på undergulvet at give huset et færdigt look. Vindueskarm pladerne er nævn, der er lagt vandret over grundlaget for en bygning. De er ofte presset behandlet og kan findes langs de udvendige vægge af et hjem, nedenunder døre. Hvis din undergulvet bliver rådnet, kan det nemt udskiftes, selvom det er under en vindueskarm plade.

Instruktioner

•Locate område af huset hvor det beskadigede undergulvet og begynde at trække op gulvtæppet eller anden form for Gulvbelægning fra på toppen. Grab tæppe i hjørnet af rummet og trække det tilbage fra tack strip.

•Build en ramme til at støtte gulvet, når du fjerner vindueskarm pladen at komme til undergulvet. Skrue 2-ved-4 sammen og bygge en mur højde gulv nedenunder. Stå på væggen, så det vil støtte den etage, hvor du fjerner undergulvet.

•Klippe langs kanten af tæppet hvor det opfylder siden af væggen med en hobbykniv og begynde at trække det tilbage, indtil det beskadigede undergulvet og karmen plade er udsat. Skære drywall nederst på gulvet hvor det beskadigede undergulvet er placeret med en hobbykniv.

•Klippe ud af karmen plade over det beskadigede undergulvet med en bajonetsav. Line up klinge af saven med karmen plade og skåret ud afstand af det beskadigede undergulvet. Fjerne den brik, der er i besiddelse af undergulvet i sted og sæt den til side.

•Tag undergulvet fra strøer nedenunder. Find alle de skruer, der holder det på plads og Løsn dem med en boremaskine. Fortsæt hele vejen rundt med krydsfiner undergulvet, indtil det er helt løs og fjerne den fra jorden.

•Indstil det nye stykke af undergulvet på plads. Skru den ned til tværbjælke med boret. Erstatte udskæring vindueskarm plade med en ny 2 x 4. Roll gulvtæppet tilbage over undergulvet og karmen pladen. Hæft det ned på plads med en korte pistol. Indsæt en hæfteklamme hver 4 inches langs væggen. Fjerne den midlertidige væg du bygget til at understøtte vindueskarm plade, når det blev fjernet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com