Hvordan du udskifter vandfilter i en Noritz vandvarmeren

October 19

Hvordan du udskifter vandfilter i en Noritz vandvarmeren

Tankless vandvarmere ligesom dem lavet af Noritz er designet til at levere varmt vand, når du har brug for det. At oven på-anfordring design kan resultere i betydelige energibesparelser, da du ikke længere nødt til at varme vand konstant på off chance for nogen i din husstand får brug for det til at tage et brusebad eller gøre retterne. Ændre filtrene er en grundlæggende del af at opretholde din Noritz vandvarmeren, så det er en god idé at holde et par ekstra filtre på side.

Instruktioner

•Luk vandforsyningen ventiler på Noritz vandvarmeren og åbne alle varmt vand inventar. Anbring en spand under vandvarmeren, så fjern forsigtigt afløb stikkene fra ind- og udløb. Vente for vand at løbe ud.

•Tag afløbet stik, der indeholder vandfilter fra fjorden. Rense filteret ved at køre det under vand og skrubbe det med en tandbørste til at fjerne eventuelle rester.

•Placer afløb stik og filtrere tilbage ind i fjorden, hvis du er i stand til at rense det tilstrækkeligt. Ellers, erstatte bundproppen og filtrere forsamling og placere den ny sig i fjorden.

•Luk afløb stik og varmt vand inventar og åbent vand ventil.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com