Hvordan du udskifter vandvarmere

April 8

Stepping ind under bruseren om morgenen kun for at finde koldt vand kan være en brat opvågnen. Mens din vandvarmer kan kun oplever et mindre problem, der er fixable, er chancer det er tid til at slippe af med din gamle vandvarmer og erstatte det med noget nyt. Selvom du kan hyre en blikkenslager til at gøre arbejdet for dig, det er faktisk let og noget du kan gøre på egen hånd, hvis du tager dig tid til at lære hvordan du udskifter en vandvarmer.

Instruktioner

•Fjern den gamle vandvarmer. Det første skridt i at erstatte din vandvarmer er at fjerne den gamle, er ikke længere i orden. Du skal slå El, vand og gas ud til opvarmningsanlægget, og derefter fjerne vandet allerede i ovnen ved dræne det. Du skal sørge for du cap gas linje, når du gør dette for at undgå gas fra siver ind i dit hjem og Åbn et varmt vandhane et sted i dit hjem til at tillade luft ind i systemet som vand afløb.

•Sæt din nye hot vand varmer på plads. Dette kræver udpakning det fra kassen det kom i og placere den, hvor den gamle vandvarmeren plejede at være placeret.

•Installer et nyt udkast til hætte. Hvis den nye vandvarmeren virker via gas linje vil du installere et nyt udkast til hætte. Dette dækker området, hvor aftræksrør og vandvarmer connector gør det umuligt for noget gas at undslippe ind i dit hjem. Det er også anbefalet af de fleste fagfolk under dette trin til at erstatte ventil rør så godt. Disse er ofte tæret på grund af kraftig brug, og de har potentiale til at lække gas ind i dit hjem.

•Tilslut vandet linjer til din vandvarmer. Efter at alt har været sat på plads, er det tid til faktisk tilslutte din vandvarmer og klargøre den til brug. Tilslutning af vand bør gøres før du tilslutter gas eller elektricitet, da dette giver tank til at fylde op før gas eller elektricitet spark på varme vandet.

•Fyld tanken. Når vandet har været tilsluttet er det næste skridt at fylde tanken. Du bør først Luk afløbsventil til vandvarmeren, så vandet bliver i tanken snarere end gå hele dit gulv. Efter afløbet er lukket, kan du åbne den kolde vandlinjen og tillade vandvarmer til at fylde op.

•Tilslut gas og elektriske linjer. Endelig efter vand har fyldt tanken og det er klar til brug, kan du tilslutte op gas og elektriske linjer. De bør begynde at varme vand tilsættes til tanken i den foregående fase, hvilket gør det muligt for dig at nyde varmt vand i løbet af kun minutter.

Tips & advarsler

  • Da du tilladt luft ind i systemet i perioden udskiftning dit vand kan gurgle eller sprøjte ud første gang du bruger varmt vand. Dette er normalt og bør stoppe inden for et par minutter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com