Hvordan du udskifter Vanity belysning

August 16

Forfængelighed lys er de lamper over dræn i badeværelset. De giver lys, mens vi ser i spejlet for anvende makeup eller gør dit hår. Hvis du bor i et ældre hjem være din forfængelighed lys dateret. Du kan erstatte gamle forfængelighed lys med nye nemt når du køber en ny lampen for at erstatte den gamle.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til badeværelset på breaker box og check for at sikre, at magt er virkelig ved at vende en lyskontakt i badeværelset og slukker. Placer en arbejde lys i badeværelset og tænde den til at give dig selv nogle lys. Du bliver nødt til at sæt lys i en anden stikkontakt med en forlængerledning.

•Tag pærer og frontplade fra væggen med skruetrækkeren. Fjern monteringspladen fra væggen med en skruetrækker.

•IDENTIFY de elektriske forbindelser. Sort eller rød er den varme ledning, hvid er den neutrale wire og kobber eller grøn er jordledningen.

•Monter det nye forfængelighed lys monteres på væggen over hullet, stikkontakt med skruetrækkere. Twist ledninger med tilsvarende farver sammen. Du bliver nødt til at fratage ledning tilbage til den nøgne ledning til at sno dem sammen. Husk at vride rød eller sort til rød eller sort, hvid til hvid og grøn eller kobber grøn eller kobber. Sætte wiren hætter over enderne af de rå ledninger og putte dem ind i væggen fordybning.

•Skru forfængelighed frontpladen på væg og sted pærer i forfængelighed lys. Tænd for strømmen på boksen breaker.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com