Hvordan du udskifter varmer elementet i Frigidaire opvaskemaskine

August 29

Varmelegemet i opvaskemaskinen Frigidaire opvarmer vandet og tørrer retterne. Når elementet standser arbejdet, skal du vide, hvordan den udskiftes. Udskiftning elementer kan købes på apparatet reparation faciliteter. Du skal give salg skriverne modelnummeret Frigidaire, så de kan få dig den korrekte del for din opvaskemaskine.

Instruktioner

•Drej circuit breaker ud til opvaskemaskine til Afbryd strømmen til enheden. Effektafbryderen er beliggende inde i hjemmets elektriske boks.

•Åbn opvaskemaskine døren indtil du kan se de skruer, der sikker toppen af den nederste adgangspanel. Fjern de to skruer fra toppen af adgangspanelet med en Phillips-head skruetrækker. Luk opvaskemaskine og fjerne de to skruer på hver side af adgangspanelet. Træk adgangspanelet og løfte den op til at fjerne den.

•Look under opvaskemaskinen og finde de varmeelement terminal ledninger. Afbryde ledninger fra varmen element terminaler med et par nål næse tænger. Vær sikker på at få fat i ledningerne på den metal fører, og ikke af ledningen, sig selv. Sensationsprægede ledninger overalt, men fører kunne resultere i bryde ledningerne.

•Fjern to fastholde møtrikkerne, der holder varmeren til bunden af opvaskemaskinen ved hjælp af en skruenøgle.

•Åbn opvaskemaskine døren og lift varmelegeme element ud af holderen klip. Fastholde klippene behøver ikke at blive fjernet fra opvaskemaskinen. Placere nye varmelegemet i at fastholde klip med varmen element terminaler går gennem bunden af opvaskemaskinen. Sørg for, at gummipakning passer flush på opvaskemaskine bunden.

•REACH under opvaskemaskinen og forbinde de to ledninger til den varme terminal ved at skubbe ledning fører over terminalerne. Sikre varme terminal til opvaskemaskinen ved hjælp af fastholde nødder. Spænd fastholde møtrikkerne med en skruenøgle.

•REINSTALL adgang panel og sikre sider med de fastholde skruer. Åbn opvaskemaskine døren og geninstallere de to fastholde skruer til toppen af adgangspanelet. Luk opvaskemaskine og aktivere effektafbryderen tilbage til opvaskemaskinen.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde strømforsyningen fra apparater før reparation dem.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com