Hvordan du udskifter vinduer i en Mobile Home

June 23

Hvordan du udskifter vinduer i en autocamper. Hvis du ejer en mobile home, kan du udføre mange reparation projekter selv på lave omkostninger og erstatte slidte elementer med kun lidt tid og kræfter. Hvis du har brug at udskifte udvendige vinduer på dit produceret hjem, Følg denne grundlæggende rutine for at sikre, at passe din nye windows så stramt som de gamle.

Instruktioner

•Kontroller din autocamper windows til at bestemme hvis du har brug at udskifte eller reparere dem. Hvis dårligt vejr eller almindelig slid og ælde har bestod af vinduet til det punkt, hvor det hele tiden lader regn og kolde luft inde, Vælg en udskiftning vindue i stedet for reparation.

•Tag ud den gamle rude og måle det. Sørg for at vinduesåbning har en perfekt kvadrat figur. Hvis det er lidt, kan du købe shims for at sikre, at det nye vindue passer. Gøre åbningen større og købe et større vindue, hvis rummet er ændret størrelse betydeligt siden den første vindue installation, eller downsize åbningen og passe et mindre vindue.

•Saml din reparation poster. Brug de korrekte størrelse skruer, putty, en skruetrækker, fugemasse og en boremaskine. Spørg sælger på hjem levering butik om eventuelle særlige installationskrav til vinduet. Fjerne ethvert sidespor omkring vinduet, før du begynder, være omhyggelig med ikke at bøje aluminium.

•Fjern den gamle Mobil-hjem rude. Bruge et bor til at tage de gamle skruer, derefter forsigtigt frigøre ramme og vindue. Skrubbe væk gamle kit tape og sætte nyt tape omkring rammen. Putty tape dækker hullerne hvis du har lodrette sidespor og du kan bruge to rækker af det for ekstra polstring.

•Sæt halv skruer i vinduesrammen, så tjek for at se, at det er kvadratisk før du fortsætter. Placere og stramme resten af skruerne, og derefter sætte fugemasse rundt vindue øverst på det punkt, hvor det tangerer sidespor. Erstatte sidespor du fjernet og du vil have en mere komfortabel, udkast til gratis mobile home.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com