Hvordan du udskifter vinylgulve i en RV

November 24

Endnu en ny eller moderne RV vil begynde viser slid på vinyl gulv. Campingvogne og autocampere typisk bruge vinyl i køkken og badeværelse rum og nogle bruge endda det overalt i hele rummet. Jo mere du bruger RV, jo mere vinyl bryder ned og ser nusset eller snavset. Udskiftning af gulve giver din RV en mere moderne og ren look.

Instruktioner

•Køre den klinge af hobbykniv langs kanten af vinyl gulvbelægning. Indsæt kniven i stedet mellem væggen eller skabet og gulvet selv. Skubbe slutningen af kniv under vinyl, indtil det begynder at trække væk fra gulvet. Holder trække på vinyl indtil du fjerner så meget som muligt.

•Applicer en selvklæbende remover til hele gulvet. Lad blandingen sidde i mindst 10 minutter og skrabe væk nogen af de resterende stykker af vinyl, der kan have fast til gulvet. Bruge sander sand ned i overfladen og gøre det mere selv.

•Kombiner destilleret hvid eddike og en dråbe af parabol sæbe med vand i en plastik spand. Brug løsning til moppe gulvet og fjerne alle spor af lim eller klæbemiddel remover. Når gulvet tørrer, afhente eventuelle resterende stykker af vinyl eller nogen andre grit fast til gulvet.

•Lay ned en selv belægning af lim på gulvet, brug af skraberen. Placer vinyl gulv direkte ovenpå, ved hjælp af skraberen til at udjævne eventuelle stød eller luft bobler. Trim overskydende vinyl med en hobbykniv og skære vinyl til den rigtige størrelse til at passe omkring kabinetter og hjørner af RV.

•Rengør den nye vinyl af gulvvask med en kombination af varmt vand og parabol sæbe eller vinyl cleaner. Dette fjerner enhver støv eller små mængder af limen er knyttet til toppen af vinyl. Lad vinyl tørre.

Tips & advarsler

  • Du skal muligvis fjerne nogle af apparaterne fra RV før fastsaettelse af vinyl, f.eks køleskabet. Når du renser den nye vinyl og det tørrer, flytte disse varer tilbage ind i RV.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com