Hvordan du udskifter vinylgulve på Cement

March 5

Hvis du har en gammel vinyl gulv på en cement base, og det er fået slidt, er beskadiget eller bare forældet, æglæggende nye vinyl en mulighed. Modstå trangen til at lægge den nye vinyl lige over den gamle vinyl, selv, da det kan forårsage problemer med vedhæftning. At få den gamle vinyl kan være en udfordring, især hvis det er enkelt-ark vinyl, som skal skæres i sektioner og skrabes af beton. Det er afgørende, at betonen være rene og tørre, før du lægger den nye vinyl.

Instruktioner

•Klippe en start søm i din vinyl gulvbelægning, henover midten af gulvet, ved hjælp af din hobbykniv. Angive kanten af dit gulv skraber i sømmen og skubbe den frem, peeling op vinyl fliser fra cement. Hvis det er en solid ark af vinyl i stedet for fliser, skære overfladen i strimler ca. 3 fod bred og skrabe dem op en ad gangen. Få alle de vinyl og lim og feje overfladen med en kost.

•Scrub gulvet med en opløsning af ½ kop trinatriumphosphat til en gallon af varmt vand, indtil overfladen er helt fri for enhver resterende lim eller andet materiale, ved hjælp af en spand og krat pensel. Skyl-moppe. Lad cementen tørre i to hele dage.

•Lay to vinkelrette linjer over gulvet ved hjælp af din kridt snapline, så gulvet er opdelt i fire firkanter. Brug en tømrer square til at justere linjerne om nødvendigt så de er 90 grader til hinanden.

•Spread flise limen over midten af gulvet, der dækker nogle få firkant feet over i skæringspunktet mellem de to linjer. De skal stadig være synlige gennem selvklæbende.

•Tryk på en vinyl fliser i limen, omkranset af de to linjer på to sider. Indstille en anden flise sammen med den første, butting kanter stramt sammen.

•Spread mere klæbende og lå mere fliser, arbejde din vej fra midten mod væggene, ved hjælp af linjerne som guider. Skær fliser til at passe omkring omkredsen af gulvet, ved hjælp af din hobbykniv til at score dem og derefter snapper dem i to. Lægge dem med skåret siderne vender ud mod væggene. Lad limen indstille natten over.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com