Hvordan du udskifter Warped hårdttræ gulvbrædderne

November 14

Udskiftning af en skæv hårdttræ gulvbræt er et simpelt projekt, enhver boligejer kan bære ud med lidt mere brug for end en udskiftning gulvbræt, et par værktøjer og viden om hvordan gulvbrædderne er lagt. Afhængigt af hvor stor den forkvaklede bord er, udskiftning kan gøres på under en time, forlader dit gulv ser så ubeskadiget og niveau som nogensinde.

Instruktioner

•Drill en række huller ned på længden af den forkvaklede bestyrelsen langs den rillede kant i en lige linje. Brug et stemmejern til at forbinde hullerne og firkantet linjen.

•Drill en anden linje af huller ned i midten af bestyrelsen, at skabe en lige linje med en mejsel.

•Brug linjer i den forkvaklede bestyrelsen for gearing, fjerne bord helt med en hammer og en mejsel. Du bliver også nødt til at fjerne de tunge, der formelt sluttet den forkvaklede bord med sin nabo via et sæt af negle. Bryde tungen ud i små stykker og fjern negle med hammeren.

•Undersøg undergulvet at afgøre, om den vridning var forårsaget af fugt siver gennem undergulvet. Hvis undergulvet er våd eller beskadiget, reparere undergulvet og fjerne årsagen til vandskader før du udskifter den forkvaklede gulvbræt.

•Measure hullet efterladt af den gamle bestyrelse og klippe den nye bestyrelse i størrelse, sørge for nedskæringerne er firkantet. Brug mejslen til at fjerne den nederste del af den rillede kanten af brættet, så det vil passe stramt ind i hullet efterladt af den forkvaklede bord over den tilstødende bestyrelsen tungen.

•Udskift den forkvaklede gulvbræt med udskiftning bord ved at sprede Carpenters lim på tunger og ribber af den nye bestyrelse og de nærliggende gamle brædder. Slip den ny bestyrelse på plads. Bore pilot huller i bestyrelsen i groove side af planken og søm bestyrelsen på plads. Brug et søm punch for at synke negle under bestyrelsen overfladen, og derefter udfylde hullerne med træ kit at skjule neglene.

•Sand, og pletter de nye gulvbræt så at det matcher andre gulvbrædderne omkring den. Påfør to lag polyurethan lak at beskytte den nye bestyrelse.

Tips & advarsler

  • Hvis det eksisterende gulv er unstained, bare tilføje den klare polyurethan lak til den nye bestyrelse efter installation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com