Hvordan du udskifter Whirlpool køleskab filtre

November 19

Hvordan du udskifter Whirlpool køleskab filtre

Whirlpool side-by-side køleskab bruger en vand filter til filter ud af forurenende stoffer i vandet, før vandet når dispenser eller ice maker. Whirlpool anbefaler at ændre filteret hver seks måneder. Erstatte en Whirlpool køleskab filter kræver udrensning systemet før du bruger vandet. Opgøret tillader vand at løbe gennem det nye filter og skal gøres, før vandet er anvendelige til forbrug. Whirlpool udskiftning filtre er tilgængelige på en række appliance forhandlere.

Instruktioner

•Åbn fryser døren og slukke ismaskinen. Nogle Whirlpool modeller bruger en ledning på/off håndtag på oversiden af ismaskinen. Flip håndtaget op for at slukke ismaskinen. Andre modeller har en tænd/sluk-knap på siden af fryserum. Skubbe kontakten til "off" og luk den fryser.

•Undersøg lavere gitter under køleskab døre, og kigge efter en rund skive med et håndtag. Denne disk tilsluttes vandfilter. Dreje håndtaget mod uret med fingrene for at låse vandfilter. Få fat i håndtaget og trække ud disken med vandfilter.

•Skub disken ud den fremspringende notch på bunden af vandfilter. Pak den nye vandfilter fra sin boks og trække ud plastic coveret på spidsen af filteret. Skub disken på den fremspringende notch på den nederste ende af det nye filter.

•Hold disken og filter foran hullet i køleskab gitter. Rotere disken, så håndtaget peger lodret. Sæt filteret i hul i grillen, indtil disken er flush mod grill. Vende disken med uret for at låse filter i position. Håndtaget er vandret, når filteret er låst.

•Fyld et stort glas eller beholder med vand fra vand dispenser på køleskabsdøren. Tøm beholderen og fylde den igen. Fortsat fyldning og tømning af beholderen, indtil vandet strøm har ikke længere bobler og vandet er klart. Åbne fryseren døren og drej på ismaskinen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com