Hvordan du vælger en ventilator i loftet For dit hjem

June 17

Hvordan du vælger en ventilator i loftet For dit hjem

Loft fans kommer i en bred vifte af stilarter, og mange omfatter en lys armatur. De cool mennesker i rummet og tilføje en dekorativ funktion, der øger stilen. Det er ikke svært at vælge den perfekte loft fan, der supplerer andre indretningen i dit hjem. Den rigtige stil, størrelse, højde og mængden af lys den afgiver er alle vigtige funktioner til at overveje. Loft fans med vendbare knive er funktionelle året rundt, da vingerne vende for at skabe kold eller varm luft omløb afhængigt af årstiden.

Instruktioner

•Look på det rum, hvor du vil installere loft fan. Bestemme den stil eller tema i rummet. Hvis du har en masse victoriansk stil møbler, vælge en ventilator i loftet og lys armatur, der afspejler dette tema. Hjem med rustikke, land-stil temaer ser passende med rustikke udseende turbineblade og gammeldags glober på den lampen.

•Purchase loft fan størrelse, som passer til den kvadratiske optagelser på dit værelse. Bestemme værelsesstørrelsen ved at multiplicere længde gange bredde. Diameteren af Turbineblade spænder fra 24 til 60 inches, selv om de mest almindelige diametre for gennemsnitlige størrelse værelser er 36 eller 52 tommer, som anført af University of Arkansas. En fan blade diameter på 29 til 36 inches er egnet til et værelse med 75 kvadratfod eller mindre; en 36 - 42 tommers fan blade er ret til et værelse med 76 til 144 kvadratfod. Større værelser (op til 225 kvadratfod) har brug for en 44-tommer blade diameter, og op til 400 kvadratfod kræver en blade diameter på 50 og 54 tommer. Du kan altid bruge to mindre loft fans på begge ender af lokalet, hvis det er ganske stor.

•Look på den nødvendige belysning i rummet. Hvis du har masser af vinduer og naturligt lys, eller sjældent udnytter en loftslampe, er dette ikke så vigtigt som det er for forbrugerne, der bruger en ventilator i loftet lys udelukkende til at lyse et stort rum. Tæl antallet af stikkontakter i de lampen og indskrive boksen for at se, hvad mængden af wattforbrug er tilladt i hver sokkel. Dette sikrer loft fan vil give området værelse med nok lys.

•Purchase en downrod hvis det er nødvendigt, således at loft fan er 7 fødderne over gulvet. Dette sikrer den mest afkøling effektivitet. En 7-fods højde gør det muligt for de fleste mennesker at gå nedenunder loft fan uden vinger støde hovedet eller banke deres hat ud. For lavt til loftet er lav-profil fans tilgængelige; de sidde flush med loftet. Forlænges downrods er tilgængelige for hvælvede og kassetteloft lofter.

Tips & advarsler

  • Mange funktioner er tilgængelige på loft fans. Vælge en, der har en Energy Star-rating, hvis besparelse på El er en bekymring for dig og din familie. Fan/lys combos, der har tjent en Energy Star-mærket er generelt 50 procent mere effektiv end andre loft fan/lys kombinationer, som anført ved University of Florida.
  • Nogle loft fans har fjernbetjeninger; andre har en væg-monteret switch og en pull-kæden. Hvis du køber en med en lys stativ, vælge en med to pull kæder, én for turbineblade og den anden for belysning.
  • Køb loftventilator, der tilbyder en garanti og er lavet af kvalitetsmaterialer. Det er ikke en gang at spinke og spare ved at købe den billigste ene. Kvalitet fans kører mere jævnt og stille og roligt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com