Hvordan du vælger planter til en skygge have

July 8

Hvordan du vælger planter til en skygge have

Hvis du vælger planter til et skyggefuldt sted i din værftet, vil du tage hensyn til flere faktorer. Her er nogle ideer til vellykket skygge havearbejde, herunder en liste over store planter og blomster til at overveje.

Instruktioner

•Know din Zone. Den første ting du skal gøre er har en forståelse af hvad plantning zone du er i. Dette vil påvirke hvilke planter du vælger, og i sidste ende hvordan de vil udføre. Hvis du besøger National Gardening Association på http://www.garden.org/zipzone/
vil du være i stand til at indtaste dit postnummer og lære den plante zone, hvor du bor i. De fleste planter og frø omfatter en liste over plant zoner, hvor de vil trives.

•Know din haverum. Større haven områder kan være overvældende. Hvis du har en stor spot, adskille rum i mindre områder. Overveje at gøre en grov skitse af området, så du kan bestemme, hvor mange planter at vælge for hvert område af nye skygge haven.

•Know din skygge planter. Her er en liste over nogle af de mest populære skygge planter at overveje for din have: Hosta, Ajuga, bregner, Caladium, blødende hjerte, Ivy, Holly, Mountain Laurel, Pachysandra, Lenten Rose, Rhododendron, Trillium, Astilbe, Fingerbøl, Primrose, Liriope, og mange andre. Du kan gøre en Google søgning på nogen af disse og klik på "Billeder" i toppen af skærmen for at se, hvad planterne ser ud.

Tips & advarsler

  • Besøge websteder som backyardgardener.com, garden.org og andre havearbejde hjemmesider for at se billeder af shade haver-til inspiration!
  • Overveje at besøge din lokale boghandel for at købe en bog på shade haver.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com