Hvordan du vælger Pool Cleaners

October 29

Hvordan du vælger Pool Cleaners

At have en swimming pool er en mærkelig blanding af overstrømmende familie sjov og udmattende perioder med arbejde. Arbejdet kommer som regel fra din forpligtelse til at holde vandet inde i din swimming pool så rene som muligt. Den renere vandet er, vil jo længere det sidst og jo mere sikkert vil det være for dig og din familie til at svømme i. Ren pool vand betyder også mindre af en chance for alvorlige problemer, såsom alger dannelse. For at opnå dette, skal du vælge den relevante pool rengøringsassistenter og rengøringsmateriel.

Instruktioner

•Find ud af forskellene mellem en manuel pool vakuum og et automatisk pool vakuum. Manuel pool vakuum er knyttet til en pæl, og du skal faktisk flytte den frem og tilbage langs bunden af din pool liner. En automatisk pool vakuum er drevet automatisk.

•Look i de forskellige typer af automatisk pool støvsugere hvis thats poolen renere du har besluttet dig for. En suge-side renere suger snavs fra bunden af poolen og tilføjer det til filteret. En pres-side cleaner fjerner vand fra bunden af poolen, renser området og derefter sætter vandet tilbage. En robot pool renere bevæger sig langs bunden af poolen automatisk, ligesom en robot støvsuger.

•Vælg en energikilde, hvis du vælger en automatisk renere. De to mest almindelige indstillinger er rengøringsmidler, der kører på deres egen uafhængige strømforsyning og rengøringsmidler til at tilslutte op til poolen pumpe og bruge energi derfra.

•Consider type af swimmingpool du har før du vælger en renere. En lille, over jorden pool kan undvære en robot renere, fordi der ikke er nok område til at dække, mens en stor, i jorden pool sandsynligvis har for meget område til at dække for nogle af de manuelle modeller, der er knyttet til en pæl.

•Være opmærksom på prisen for hver pool renere, så du kan holde dig inden for dit budget. En manuel pool vakuum er den billigste løsning, mens en automatisk robot pool renere er den dyreste løsning. Prisklasser kan variere betydeligt. Generelt, de største puljer skal de dyrere muligheder. Også, for i bassiner kan du selv ønsker at overveje at få en permanent rengøringssystem installeret i din pool, hvis du budget er særlig høj.

•Find andre pool cleaners, der kan hjælpe dig med at holde din swimming pool ren. Disse omfatter swimmingpool hulskeer samt redskaber, der gør det muligt at øse store stykker af snavs og snavs ud af pool's vand og bløde skrubbe puder, der kan bruges til at skrubbe liner på siderne af swimmingpoolen før du bruger en pool vakuum.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com