Hvordan du vokser hydroponiske tomater uden for

April 5

Hydroponiske tomater er dyrket i et kontrolleret miljø, såsom et drivhus, og uden hjælp af jord. De små planter begynder at dukke op med brug af en platform, der er slidset for at tillade rødder at nå vand nedenfor. Vandet er behandlet med rette næringsstoffer og de små tomatplanter vokser perfekt.

Udstyr og vand faktor er hvad sætte hydroponiske tomater ud fra alle andre sorter af tomat. Men vand kan fryse, samle skadedyr og bliver modtagelige for sygdomme. Hvis planlægger at vokse hydroponiske tomater strengt udenfor, betale meget opmærksom på planterne og temperaturen sundhed.

Instruktioner

•Plant frø i en dybde af 2 inches i en sphagnum blanding i en plastikbeholder. For de bedste resultater, plante din frø indendørs i det tidlige forår, så de vil være klar til at sætte uden for i begyndelsen af sommeren. Vand og foder din frø to gange om dagen for at fremme spiring. Holde i et varmt, godt oplyst område.

•Plant de lille tomatplanter i en 12-tommer plast blomst seng container, når de har deres andet sæt af blade. Skær 1-inch huller i en 12-tommer strimler af Styrofoam afstand 2 inches fra hinanden. Placer en plante pr. hul, med højst fire anlæg. Styrofoam vil sidde på toppen af blomsterbedet.

•Fertilize vand med angivne gødning for tomater. Holde dem i solen for varme, aldrig kommer over 70 grader F. Hvis temperaturen stiger over 70 grader F, sted i skygge straks og tilføje koldt vand for at holde rødderne i nærheden af den angivne temperatur. Overvåge pH balance i vandet, at holde det på et syreindhold niveau på 5,5.

•String en tråd omkring beholderen og fastgøre hver plante til at fremkalde opadgående vækst.

•Prune nogen visne eller misfarvet grene, som de dukker op. Mens planten vokser, beskære de grene, der er den tyndeste og vises mere kedelig grøn end resten. Slå ned på de blomster, der er begyndt at vokse langs sidegrene, som kan forstyrre næringsstof flow og sollys udbetalingen til de mere fremtrædende og lovende.

Tips & advarsler

  • Du kan også wrap beholderen i en klar plast wrap på toppen af wire til bunden af beholderen at forbedre temperaturer. Dette er meget nyttigt i tidligt falde når natlige temperaturer ofte ramte den lave 40s.
  • Bringe i dine planter, når temperaturen nærmer sig frysepunktet. De lille planter vil ikke overleve, eller vil vandet stå op til koldt.
  • PH balance vil afgøre, hvor godt dine planter producerer blomster. Blomsterne kan være svage og små, eller de kan være mange og frodig. En pH tester er tilgængelig på ethvert hjem og haven butik, og er et vigtigt redskab til at sikre dine planter producerer deres frugt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com