Hvordan dyre er en sten pejs & skorsten?

April 22

Sten ildsteder og skorstene er en af de mest strukturelt lyd tilføjelser kan du inkludere i dit hjem. De er også en af de dyreste tilføjelser. Installation skal varetages af en licenseret professionel, der kan håndtere særligt teknik involveret, som kræver præcise beregninger og dybde af ekspertise samlede. Materialerne, som arbejdskraft, er dyre, men resultatet er et projekt, der vil vare hele livet.

Omkostninger af sten

Medmindre du tilfældigvis har adgang til en flod eller åen hvor du kan få sten gratis, vil du nødt til at købe stenen fra en lokal stenbrud eller producent. Priser på sten vifte vildt, men du kan forvente at betale overalt fra $1.000 til flere tusinde dollars for den sten du skal afslutte din pejs. I 2011, omkostningerne ved sten svinger mellem $5 og $25 per kvadratfod, afhængigt af hvilken type du ønsker.

Udgifterne til arbejdskraft

Mens labor omkostninger vil variere afhængigt af hvor i landet du er leje din professional, som dette skrives, kan du forvente at betale mellem $40 og 60 dollars i timen for en entreprenør med de faglige færdigheder nødvendige for at fuldføre denne komplekse opgave. Du ønsker ikke en uerfaren mason gør arbejdet-- og ligesom dygtige læger koste en masse penge, så gør faglærte håndværkere, der har uddannelsen.

Engineering

Mens småprojekter kan opnås uden hensyn til strukturelle integritet, med store ildsteder og skorstene, er du nødt til at bekymre sig om vægten af stenen sammen med resten af dit hjem. Din stenhugger vil være i stand til at styre dig i den rigtige retning, men leje en bygningsingeniør gonna være et krav. Som du bør for enhver andre dygtige professionelle med den rette erfaring, forvente at skulle betale mellem $40 og 60 dollars i timen, afhængigt af den ingeniør, du beslutter dig at arbejde med.

Sand og Cement

Du skal også købe store mængder af sand og cement til at fuldføre opgaven. Sand vil variere fra $35 til $50 per cubic værftets i 2011, og cement løber omkring $8-$10 dollars per 80-pund pose. Det nøjagtige forhold mellem sand til cement vil variere baseret på kontrahentens præference, men du bliver nødt til at betale for dette ud over stenen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com