Hvordan elektricitet rejse fra væggen til lampen?

June 18

Hvordan elektricitet rejse fra væggen til lampen?

For de ikke-techie, kan emnet hvordan elektricitet rejser fra væggen til lampen virke skræmmende. Hvis dette er tilfældet, kan det hjælpe for at tænke på en lyskontakt som en hane. Bag hanen (switch) er en kilde. I dette tilfælde er kilden, i stedet for vand, elektricitet. I stedet for en pumpe der giver trykket at gøre vandet flyde, har du en frembringende station, der giver impulser til at skubbe elektriciteten langs ledningerne til dit hus, hvor det venter tålmodigt på afsætningsmulighed for dig at tilslutte din lampe.

Elektrisk Switch

Du kunne tænke på en elektrisk switch som en dæmning holder vand bag det i et reservoir. Når sluserne åbnes, vandet løber gennem og ned til spillway. En elektrisk switch funktioner på samme måde. Når det er i "on" position, er elektricitet tilladt at flyde til stikket, tilgængelig for brug i hjemmet. Hvad angår kontakten til "off" position afbryder strømmen af elektricitet, forlader forretningen døde.

Energi sti

Med lyskontakt aktiveret, sidder elektricitet på stikkontakt venter en efterspørgsel skal foretages. I dette tilfælde er efterspørgslen handlingen af sætte den frie ende af din lampe ledning i en stikkontakt. Metal tænderne for enden af ledningen er hvad fuldføre banen og give elektricitet til flow fra outlet ned på længden af ledningen og ind i bunden af pæren at beføjelser lampen. Elektricitet har nu rejst fra hvor det blev genereret til det punkt, hvor det vil blive konverteret til en praktisk anvendelse.

Pære

Hvordan en pære virker kan beskrives simpelthen eller med mere kompleksitet. Simpelt er det foretrukne valg her. Der er to metal kontakter i bunden af pæren. Knyttet til hver er en støtte ledning forbundet med hinanden af en glødetråden i pæren. Elektricitet rejser op én ledning, gennem glødetråden og tilbage ned andre wiren. En masse tekniske ting sker inde glødetråd, som primært tilføjer til atomerne smadrer ind i hinanden, at skabe energi udgivet som synligt lys.

Overvejelser

De fleste lamper har en switch af deres egen bygget i hvilke funktioner det samme som en på lampen skifte på en væg. Dette arrangement tillader bruger hen til kontrol den elektriske strøm i lampen, selv ikke på væggen. Processen fungerer ved at efterlade vægkontakt på hele tiden, som giver mulighed for elektricitet til flow gennem ledningen til lampen. Med parameteren lampe på elektricitetsstrømme i pære belysning det op. Når tændt for at slukke, dæmpet elektrisk energi på lamp i stedet for forretningen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com