Hvordan elektroniske forkoblinger arbejde

December 24

Hvordan elektroniske forkoblinger arbejde

Ballast i et lysstofrør er en enhed, der starter lampen og regulerer spænding, frekvens og mængden af strøm, der går ind i lampen. Lysstofrør kan ikke tilsluttes til husstandens elektriske levering undtagen gennem en ballast. Starter i midten af 1980 ' erne, begyndte fluorescerende lys beslutningstagere at skifte fra elektromagnetiske forkoblinger til mere effektiv solid-state elektroniske forkoblinger.

Hvordan lys arbejder

For at forstå hvad elektroniske forkoblinger gør, du behøver at vide hvordan lysstofrør producere belysning. De fungerer ved at sende en strøm af højenergi elektroner mellem positive og negative elektroder placeret i hver ende af et glasrør, der er fyldt med kviksølv damp og en inaktiv luftart som argon eller krypton. En start strøm varmer en glødetråd for at give elektron strøm. Som elektronerne kolliderer med kviksølv atomer flydende midt i gas, ionisere de kviksølv atomer i en plasma, spændende atomer til udsender elektroner vibrerende i det ultraviolette lys område. Den usynlige ultraviolet lys rammer en fosforescerende stof belægning på indersiden af glasrør. Sammensat absorberer energi fra ultraviolet lys, forårsager sammensat at gløde med synligt lys, der lyser rummet.

Rollen som Ballast

Forkoblingsenheder giver den magt er nødvendig for at opvarme elektroderne og etablere den første strøm af højenergi elektroner, der ophidser kviksølv plasma. De regulerer også mængden af elektrisk strømstyrke gennem lampe at sikre stabile lyseffekt. Gammeldags elektromagnetisk forkoblinger brugt transformer spoler til at optrappe spændingen fra 120 volt af linje aktuelle til ca 400 volt skulle begejstre kviksølv plasma. De nye elektroniske forkoblinger forlade spænding uændret og i stedet bruger solid-state elektroniske enheder til at intensivere vekselstrøms frekvens fra de 60 cyklusser pr. sekund af linje aktuelle til 20.000 cyklusser pr. sekund. Højfrekvent AC tilfører den energi, der kræves for at ophidse kviksølv plasma og starte fluorescens.

Elektronisk mandat

Siden 2006 har forbundslov mandat, elektroniske forkoblinger i alle nye fluorescerende lys installeret kontor, kommercielle og industrielle bygninger, og fra 2010 mandat alle udskiftning forkoblinger i disse inventar skal være elektroniske. Elektroniske forkoblinger er begunstiget, fordi de bruger cirka 25 procent mindre elektricitet til at producere 10 procent mere lys fra standard lysstofrør. Der kan oversættes til anslåede årlige energibesparelser på mellem $6 og $7 pr. to-rør fluorescerende armatur.

Rolig elektronik

Elektroniske forkoblinger også ikke udsender de summende støj fælles med elektromagnetisk forkoblinger, fordi de ikke har vibrerende lamineret transformerkerner. De er også lettere, vejer ca. en tredjedel mindre derefter elektromagnetisk forkoblinger, og de producerer flimmerfrit lys. Elektronisk forkobling beslutningstagere har modeller med de samme fysiske fodaftryk som elektromagnetisk forkoblinger så kan de ligefrem erstatte slidte elektromagnetisk forkoblinger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com