Hvordan en baldakin virker

August 12

Support

Støttesystemet for en skygge baldakin er et relativt simpelt sæt op. En skygge baldakin værker ved at have en støttende struktur hold op baldakinen. Generelt har de fleste skygge baldakiner metal stænger på hvert hjørne, og nogle gange en i midten. Justeringen af stængerne skaber en kvadratisk eller rektangulær form, og de forhindrer baldakinen kollapser let. De metal stænger er enten skubbet til jorden, eller de har "fødder" eller ankre at forhindre stænger fra at flytte.

Struktur

Da skygge baldakiner bruges udendørs, skal det anvendte materiale være holdbare nok til ikke blot giver skygge fra solen og varmen, men også stå op til elementerne. Baldakinen materiale består normalt af et slidstærkt materiale som vinyl, men nogle er lavet af lærred.

Typer

De fleste baldakiner er fritstående strukturer, der kan blive rejst i en gård, på en terrasse eller dæk, eller bare om noget andet. Simple modeller omfatter baldakin selv, plus de understøttende stænger der skal samles og skilles ad for hver anvendelse. Nogle modeller er bygget til at være let rejst--dybest set udfolder baldakin og det popper i form.Der er også baldakiner, der kan monteres på en bygning. Disse ligner store solsejl, men kan blive rullet ud til at dække et dæk, når nødvendigt, derefter sætte væk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com