Hvordan en Culligan afkalker virker

July 23

Hvordan en Culligan afkalker virker

Blødt vand refererer til vand, der indeholder ingen (eller meget lille) calcium eller magnesium. Ifølge en undersøgelse på Virginia Tech University har 85 procent af amerikanske hjem hårdt vand, som har været forbundet med negative virkninger på huden, såsom barndom eksem. Culligan Afkalkningsanlæg bruger nyeste i vand blødgøring teknologi til at fjerne disse metaller fra vand til husholdningsbrug.

Vand blødgøring

En Culligan afkalker tank er fyldt med perler anklaget natriumioner kaldet "resin perler." Mens den hårdt vand gør sin vej gennem resin perler, natriumioner tiltrækker og erstatte magnesium og calcium-ioner. Resin perler til sidst mister deres effektivitet og natrium ion afgift skal forhøjes i en proces kaldet "regenerering."

Regenerering

En væske, der er kendt som "saltlage" er udgivet i harpiks tanken og mætter resin perler med natriumioner, der skyller ud calcium og magnesium ion opbygning. Når saltlage har erstattet den calcium og magnesium, skylles efterlod natrium ion opkrævet resin perler, saltlagen væk med vand. Resin perler er klar til brug igen.

Effektivitet

Culligans patenterede Aqua sensoren overvåger hårdheden af vandet for at sikre genopretning af perler opstår når det er nødvendigt. Dette medvirker til at sikre den mest effektive brug af salt og vand.

Udskiftning

Afhængig af hårdheden af vandet skal resin perler udskiftes om hver to til tre måneder. Mens det er muligt at erstatte perlerne, tilbyder Culligan en leveringsservice, der omfatter udskiftning af perler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com