Hvordan en elektrisk kan oplukker arbejde?

December 14

Sådan en kan oplukker værker

Elektrisk kan åbnere arbejde på det samme princip som den manuelt betjente type, men apparatet gør alt arbejdet for dig. Med en elektrisk dåseåbner, kan du have din tun, frugt og grøntsager næsten øjeblikkeligt. Dåseåbner skal være sluttet til arbejde. Der er en løftestang på top forsiden af apparatet, hvis du skubbe, vil du høre kan oplukker arbejde. Løft håndtaget og det stopper. Det er fordi der er en switch, der er involveret når du skubbe håndtaget. Under armen, vil på forsiden, du se en lige kniv over en lille gear. Læben af kan placeres lige under kniven, og håndtaget er skubbet til at holde det på plads og tænde apparatet. Inde dåseåbner er der redskaber, der tænder når håndtaget er skubbet. Disse gear vende den lille gear under kniven og rotere kan. Mens kan dreje, bladet afskære kan låget hele vejen rundt. Normalt, er der en lille arm, der kommer ud af den løftestang, der holder en magnet. Magneten vil holde sig til låget af dåsen og holde det til dåseåbner, når du fjerner kan. Når dåsen er åbnet, kan du løfte armen og fjerne åbne dåsen. Vær forsigtig, når du fjerner låget, så kanterne er skarpe og kan skære dig.

Vedligeholde din kan oplukker

Du kan holde din dåseåbner fungerer uden problemer i år med nogle simple vedligeholdelse. Efter åbning dåser har eksisteret et stykke tid, vil du bemærke en oprustning af papir, metal spåner og mad fast til kniven og dreje gear. Før du begynder at rengøre apparatet, Sørg for at fjerne den. Klingen er skarp, og du kan få klip, hvis du glemmer. I de fleste tilfælde kan håndtaget tages ud af oplukker ved blot at trække frem. Dette vil give dig bedre adgang til blade og gear. Brug et par dråber opvaskemiddel i varmt vand og tandbørste til at rense ud de blade og gear. Derefter tørre det med rent vand for at fjerne snavs og sæbe. Mens du har det fra hinanden, tjekke magnet for fast på mad, også. Ren det på samme måde. Når åbneren er helt tør, bruge en lille mængde af hvid smøremiddel omkring gear. Aftørre eventuelle overskydende lubrikant, så det ikke komme ind i din mad. Sæt håndtaget tilbage på, og du er klar til at åbne nogle flere dåser.

Fejlfinding kan oplukker

Nogle gange er der problemer med den dåseåbner, som du kan lave dig selv. Hvis dåseåbner ikke fungerer på alle, først sørge for, at du har sat det i. Hvis du har, så tjek switch under armen for at sikre, det ikke er tilstoppet med snavs eller mad partikler. Hvis du er mekanisk tilbøjelig, er der en motor sikring på indersiden, der kan være dårlig. Du kan bestille sikringen fra producenten eller kontrollere den lokale isenkræmmer. Hvis intet virker, så er det højst sandsynligt motor, som ville skal repareres af en professionel; men der kan koste mere end en ny dåseåbner.

Hvis motoren synes at virke langsomt, mens du er ved at åbne en dåse, er den mest sandsynlige årsag en sløv klinge. Du kan skærpe klinge med en slibesten eller Udskift bladet. Et andet fælles problem er, at kan dråber ud oplukker. Undertiden gear bliver løs og skal bare strammes. Hvis gear drejning, men kan ikke derefter gear er nok slidt og skal udskiftes. Tjek disse nemme løsninger, før du kaste dåseåbner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com