Hvordan en fluorescerende lys pære virker

May 6

Fluorescerende pære struktur

En fluorescerende lys pære er et glasrør fyldt med argon gas og kviksølv. I begge ender af røret er elektroder--ledninger, der fører elektricitet. Røret er belagt med et tyndt fosfor belægning. Traditionelle fluorescerende pærer er lange, lige rør, som kræver specielle lamper til brug, men Kompakt lysstofrør er også tilgængelige. Kompakt fluorescents er bøjet eller vredet ind i en mere kompakt form, således at de kan sættes i standard pære stikdåser.

Starter pæren

Når de fluorescerende lampe er først aktiveret, varme elektroderne op. Det producerer, hvad der er kendt som koronal decharge: hot elektroderne udvise elektroner til argon gas. Dette starter en strøm mellem elektroner gennem argon gas. Denne aktuelle opvarmer gassen og kviksølv i røret, at omdanne kviksølv til damp.

At gøre lys

En elektrisk strøm er en kontinuerlig strøm af bevægelige elektroner. Når en af disse elektroner rammer et kviksølv molekyle, kviksølv absorberer noget af energien fra kollisionen, og frigiver denne energi som en lille pakke af lys, kaldet en foton. De fleste af fotoner kviksølvet udgivelser er ikke synligt lys, men ultraviolet lys, der er usynlig for folks øjne. Denne UV photon rammer fosfor belægning på røret. Belægningen absorberer de enkelte fotoner af ultraviolet lys og frigiver lavere frekvens fotoner af synligt lys.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com