Hvordan en Grass Trimmer virker

August 27

En græs trimmer er et nyttigt værktøj for gartnere, der søger for at opnå et pænt, ryddeligt græsplæne. Trimmere kan også bruges til at trimme pensel og ukrudt i steder en traditionel plæneklipperen ikke kan nå. Elektrisk græstrimmere kommer i Akku modeller. Værktøjet er designet, så det ikke er beskadiget af sten eller murværk, der ofte omgiver en græsplæne.

Princippet

En græs trimmer bruger ikke en kniv til at skære græs, som i en traditionel plæneklipper. Det bruger en kort nylontråd, som en tyk længde af fiskesnøre. Dette roterer med hastigheder på op til 10.000 omdrejninger i minuttet. Fordi linjen skæring er fleksible, er det ikke er beskadiget hvis den rammer en hård objekt.

Udløser

Elektriske græstrimmere er tilsluttet eller opkrævet (hvis cordless) og drives af deprimerende en udløser. Udløseren er monteret i håndtaget og normalt skal forblive deprimeret for trimmer til at arbejde. Dette er sikkerhedsforanstaltning, hvis nødvendigt, Gartneren kan skåret strømmen blot ved at slippe udløseren.

Skæring

Glødetråden er knyttet til en undertråd, der spinder rundt ved høj hastighed, forårsager glødetråden at klippe græsset. Hoveddelen af trimmer--del mellem glødetrådens og håndtag--er normalt mellem 2 og 3 fod lang og derfor Gartneren kan holde det og gå langs swingende trimmeren side til side.

Vagt

Selvom glødetråden er fleksible, betyder den hastighed, hvormed det viser, at det kunne forårsage en skade. Således, græstrimmere er udstyret med en vagt boliger over glødetråden at beskytte brugeren, andre mennesker og dyr fra skade.

Linje

Med flere og flere bruger, glødetråden der stikker fra spolen bliver slidt og kan til sidst knækker. De fleste græstrimmere har overskydende glødetrådens gemt i spolen, så når dette sker, en ny længde kan drages af spolen. Gartnere bør sikre, at trimmeren er slukket før tegning ud nye glødetråd. Nogle modeller har endda en automatisk glødetråd-feed system.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com