Hvordan en vask virker

August 24

Hvordan en vask virker

Bare fordi en person bruger dræn på betyder en regelmæssig basis ikke han ved, hvordan de fungerer, selv om fastsættelse af en vask kræver en person til at vide, hvordan vasken fungerer. Dræn bruge flere systemer til at fungere, hjælper med at levere vand til vasken samt dryppe det når du er færdig med vand.

Vandhane

Vasken vandhane tilsluttes vand linjer, som også lægger vand ventiler i væggen under vasken. Håndtag i vandhanen styre en ventil eller patron, der regulerer hvor meget varmt eller koldt vand strømme gennem inde i vandhanen, i sidste ende ud gennem vasken tud. Ventil eller patron under hvert håndtag vil slides som gummi eller andre wearable dele alder og ikke længere opretholde en vandtæt forsegling.

Prop mekanisme

Prop mekanismer vil holde vand i vasken eller lad det ud som du bruge lift stangen på bagsiden af vasken. Lift stangen tillægger en del under vasken kendt som gaffelbolt rem, der har flere huller i det hvor pivot rod tillægger gaffelbolt strop. Anden enden af pivot rod har en stor bold, der går ind i en åbning i siden af nedløbsrøret lige under vasken. Slutningen af pivot rod går gennem åbningen i bunden af proppen, løfte det op til at lade vandet ud eller lade det slippe for at holde vandet i vasken.

Drænrør

Væskerne for vasken tillægger et afløb stykke i bunden af vasken. Drænrør knytte til hinanden med en indretning, der passer over et rør og tråde ind i slutningen af den anden. Den buede del af røret under vasken, kaldet P-fælden, fælder vand inde for at holde kloak gasser fra kommer gennem den vask drænrør. Rørene tilsluttes et rør i væggen hvor vandet løber ned et længere rør og til sidst ind i kloakken eller Septisk system.

Overløb

Ikke alle dræn har et overløb afløb, selvom et overløb afløb vil hjælpe med at holde en vask breder sig. I afløbet åbning normalt sidder overfor vandhanen og kan endda have en serie af små åbninger. Når vandet når niveauet af overløb afløb åbning, strømmer vandet ind i åbningen og ned et rør under vasken overflade. Røret forbinder op med vasken afløb, tillader vand at gå ned drænrør.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com