Hvordan er blomster nyttige for os?

October 3

Betydning

Blomster er ikke kun smuk at se på, men de tjener også en vigtig rolle i vores økosystem. Blomsterne tiltrækker insekter og fugle, der tjener som bestøvere for planten selv. Insekter og fugle også hjælpe med at holde de omkringliggende økosystem af blomster velholdt og sund ved at holde væk rovdyr, og anvender planter eller blomster til deres egen vækst. Alle planter producerer en blomst på et tidspunkt i løbet af deres vækst. Blomsten selv producerer frø, som er derefter bestøvet af enten under transporten af fugle eller insekter, eller ved at blive frigivet i vinden eller faldt fra anlægget. Blomster hjælper med at holde økosystem vokser og give nye plantelivet, samt medvirke til at understøtte lokale insekter og fugle.

Fordele for mennesker

Ud over fordelene give blomster til det lokale økosystem, de også i høj grad gavne mennesker. Den naturlige bugs og fugle, blomster tiltrække hjælpe med at holde vores egen sunde omgivelserne. De frø, der blomster drop og bestøve lokalt producerer flere planter, og mere frugt og grøntsager til at spise. Derudover nogle bugs--som bier, producere honning fra nektar af blomsterne, men også bestøve blomsterne, som de gør det - at tillade dem at producere frø. De bugs og fugle blomster tiltrække hjælpe med at holde nogle "dårlige" bugs væk, såsom fejl, der kan spise eller ødelægge andre planter.

Miljømæssige faktorer

Uden insekter eller fugle til at bestøve blomsterne, ville de har ingen mulighed for reproducering for at oprette nye blomster eller vækst. Blomster hjælpe vores økosystem blomstre op og tiltrække en overflod af liv til området og fremme udvidelsen af vores miljø. Hvis blomster er skåret eller ødelagt før bestøvning kan forekomme, har at bestemte arter en stor chance for at dø i dette område. Derudover vil lokale dyreliv også forsvinde i det pågældende område da de ville have noget mad.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com