Hvordan er en Maytag Over intervaller Microhood installeret?

March 8

Maytag's over-the-range microhood er en kombination mikrobølgeovn og ventilation hætte. Det er installationsvejledning er ligesom de fleste over-the-range mikrobølgeovn, da de også indeholder ventilationsanlæg. Installation kræver nogle få værktøjer og forsyninger. Processen omfatter montering af microhood, samt at sikre, at det er ordentligt ventileret.

Værktøjer og forsyninger

Har alle værktøjer klar før du starter den microhood installation. Installation kræver et målebånd, blyant, malertape, stud finder, saks, Phillips skruetrækker, boremaskine, topnøgle, hul så, Nøglehullet så, kanalsystem, tætningsstrimler pistol med vejrfast sammensatte, gaffatape og et udvalg af borehoveder. Boksen microhood har en perforeret, pap top. Under toppen er en skabelon, der tillægger væggen hvor du planlægger at installere mikrobølgeovnen. Alle skruer, bolte, møtrikker, filtre og monteringspladen for installationen er fastsat af Maytag.

Montering

Væggen valgt til installation skal have mindst én 2-ved-4-fods træ mur stud, der understøtter den microhood vægt. Apparatet skal have mindst 6 inches af frihøjde mellem væggen og i venstre side, så døren helt åbne. Den medfølgende skabelon bestemmer, hvor du vil placere monteringspladen. Stud finder lokaliserer den træ indlæg inden for muren. Fastgør monteringspladen til stutteriet.

Udluftning

Microhood er udluftes via enten væg eller tag. Maytag giver ikke kanalen stykker kræves til udluftning. Udluftning konfigurationen varierer afhængigt af hvor meget plads der er mellem mikrobølgeovnen og uden for væg eller tag. Det varierer også med hvert hjem på grund af den varierende form i rummet mellem mikrobølgeovn og eksteriør. Et overgangsstykke forbinder til microhood. Bruge så mange lige kanalen stykker som muligt mellem Mellemstykket og afgangsåbningen giver mulighed for større luftstrøm. Dette forhindrer blokeringer. Sikre alle kanalen stykker sammen på hver søm med gaffatape. Cap ventilation ende med en tag loft eller væg cap.

Advarsler

Brug kun microhood ovenfor intervaller med en maksimal bredde 36 inches. Stik den microhood ledningen i en korrekt jordet stikkontakt. Grundstødning reducerer risikoen for elektrisk stød. Hold netledningen væk fra vand og varme kilder. Brug ikke en forlængerledning med microhood. Brug ikke apparatet, hvis ledningen er beskadiget. Inspicere netledningen samt dør, hængsler, låse og sæler før installation og brug af apparatet. Hvis mikrobølgeovnen kræver vedligeholdelse, skal du kontakte en kvalificeret Maytag servicevirksomhed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com