Hvordan er græshopper skadelige?

February 7

Hvordan er græshopper skadelige?

Grasshopper gennemsnit 2 inches i længden, med seks ben, tre forskellige kropsdele og to antenner. De to igen ben tillade græshoppe at hoppe op til 30 inches, ifølge University of Nebraska, Lincoln afdeling af entomologi. Det sport et par vinger, der giver den mulighed for at rejse 30 til 50 miles per dag på jagt efter mad til at brødføde sin glubende appetit. Græshopper trives rundt om i verden med 11.000 adskilte arter.

Massefylde

Græshopper udgør en trussel mod vegetation, afgrøder og prydplanter. Afhængigt af år, kan græshoppe tæthed nå ni græshopper per square yard eller klatre så højt som 60 plus græshopper per square yard, ifølge Bureau of Land Management. Græshoppe behandling normalt bliver nødvendigt hvis der are15 plus græshopper per square yard fordi ødelæggelse til vegetation kan blive udbredt.

Høj populationer

Grasshopper spiser næsten uafbrudt og kan let fylde halv deres kropsvægt i pyntegrønt pr. dag. Høj populationer af græshopper, en tæthed, der overstiger 30 græshopper per square yard, vil hurtigt forbruge alle grønne planter, træ, vinstokke og endda maling på bygninger før man går videre til at lede efter mere mad. Græshopper har været kendt for at spise huller i tøj venstre på tørresnor, ifølge Colorado State University andelsselskab forlængelse.

Vand og tog

Udbredte angreb af græshopper udgør en alvorlig risiko for vandforsyning som de invaderer vandløb, damme og brøndene. Bugs drukne og forurene vandet hurtigt. Græshopper landing på togskinnerne kan oprette en behændig, farlig situation for togene kommer ned på skinnerne. Togene bliver væsentligt forsinket i at nå deres destinationer på grund af den lavere hastighed, der er nødvendige for at sikkert krydse de glatte skinner gennem udbredt græshoppe invasioner.

Efterspil

Efter at landet har gjort golde på grund af græshoppe fouragering, bliver native planteliv truet som skadelige ukrudt begynder at invadere området hurtigt. Jorderosion ofte udvikler sig i områder, der har lidt tab, høj vegetation. Vilde dyr som rådyr, elg og antilope patient når der er ingen foder, tilbage til at forbruge.

Kontrol

Nosema locustae, en biologisk protozo, tilbyder kontrol når anvendes til lille græshoppe populationer. Desværre, kontrol er ofte ikke fået det første anvendelsesår men vil hjælpe i de senere år. Den foretrukne kemiske kontrol metode for storstilet græshoppe angreb er diflubenzuron; denne insekticid virker ved at ødelægge insekt exoskeleton efter det molts. Diflubenzuron er ugiftigt for alle pattedyr og fugle liv bortset fra akvatiske liv danner det også ikke påvirker bier.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com