Hvordan er hårdttræ gulvbelægning fremstillet?

December 6

Hvordan er hårdttræ gulvbelægning fremstillet?

Hårdttræ Gulvbelægning er fremstillet ved hjælp af en række forskellige træsorter, kvaliteter og hårdheder. Kunder kan vælge mellem en række fremstillingsprocesser, afhængigt af hvordan de vil gulve til at se og være installeret.

Prefinished vs ufærdige

Producenter sand, bejdse og finish hårdttræ boards på deres anlæg til prefinished gulve. Boards kommer til en klient placering klar til at blive installeret. Ufærdige gulve skal være slebet, farvet og færdig på stedet og kan kræve nogle at ændre for at blive installeret. Fordele til prefinished etager omfatter normalt billigere priser, mere holdbare finish og en gør det selv-løsning. Ufærdige gulve skal installeres af en professionel, men de giver mulighed for tilpasning.

Træ udskæringer

Hvordan træet er skære bestemmer sit korn og tekstur mønster. Nævn, der er skåret-cut præsenterer et ensartet mønster, mens dem, der er rotary-cut præsenterer en større, federe, mindre ensartet mønster.

Solid, manipuleret og Longstrip planker

Solid, eller traditionelle, hårdttræ gulve brug solide planker måling 2 1/4 inches lang og 3/4 tommer tyk. Engineering og longstrip planker, dog er sammensat af flere tynde lag af træ overholdt i et mønster, hjælper med at neutralisere den naturlige hævelse og kontraherende der opstår med hårdttræ.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com