Hvordan er huse bygget?

August 2

Planlægning

Der er flere trin, der skal være præfabrikerede før byggeriet kan begynde. Ejendommen skal være udlagt til en beboelsesejendom. Dette kan kontrolleres ved amtet zoneinddeling office. Når bestemmes, skal der trækkes planer for byggeri. Som boligejer, kan du enten trække planer selv (med hjælp fra arkitekt) eller købe en forudtegnede plan. En undersøgelse af jorden vil være behov for at finde grænsen linjer, og om nødvendigt en placering for septisk og godt. Når du er færdig, planerne skal træffes over for amtet til godkendelse, og en byggetilladelse vil blive udstedt til byggeri.

Ansættelse

Når du har udarbejdet planerne og valgt placeringen af huset, leje en builder til at skabe struktur. Han vil undersøge projektet og give dig en forkalkulation, som vil tillade dig lidt tid til at shoppe rundt før begå. Hvis valgt at gøre opførelsen, han vil have arbejdstagere af sin egen hvem vil gøre størstedelen af arbejdet, og vil mere end sandsynligt underleverance ud nogle af de mere tekniske aspekter, såsom ledninger, VVS eller tag arbejde.

Inspektion

Under byggeprocessen, vil blive bragt inspektører til at logge på hver fase som isolering, el-arbejde og foundation. Elementer, don't pass skal fastsættes, før byggeriet kan fortsætte. Hvis du føler dig urolig med denne inspektion proces, kan du også leje en privat inspektør at sikre at hjemmet bliver bygget til kode. Når byggeriet er afsluttet, vil inspektøren give Parlamentet en mere ser og bliver nødt til at underskrive før nogen kan bevæge sig i.

Bygning

Når opførelsen påbegyndes, udføres site arbejde først. Bagefter konstruktion arbejdstagere lay fundamentet og hæve den ydre og indre væg bjælker. De sætte tag i sted næste så strukturen vil være dækket fra elementerne under opførelsen. Næste, byggeri team anbringer krydsfiner og en beskyttende beklædning på ydersiden af huset. De vil derefter tilføje de sidespor, du har valgt, samt vinduer og døre--nu ydersiden er færdig bortset fra små detaljer. Det næste skridt for byggeri team er installation af ledninger og VVS i vægge og gulve og derefter isolering. Når drywall er op er af væggene færdig med fælles sammensatte eller gips. Indvendigt finish emner vil omfatte gulve, indvendige døre, maling, kabinet og belysning så godt som enhver apparater købt med huset.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com