Hvordan er jord bakterier nyttigt at plante udvikling?

February 19

Hvordan er jord bakterier nyttigt at plante udvikling?

En skefuld havejord kan indeholde mere end 3 milliarder bakterier. I sammenligning er Jordens menneskelige befolkning mindre end 7 milliarder. Inden for at skefuld, kan der være flere hundrede tusinde arter af bakterier, hver med en rolle i nedbrydning.

Organisk stof

Selv den fattigste jord er organisk materiale at bakterier i mindre, næringsrige partikler for planter til foder fra. Generelt, jo større mængden af organisk stof i jorden, jo mere varierede de bakterier, der giver planter adgang til flere næringsstoffer. Bakterier også oprette luft lommer, som giver planten rødder plads til at vokse.

Mad til andre

Regnorme drage fordel af henfaldet organisk materiale, som igen giver større frugtbarhed til jord. Orme passere materiale gennem deres fordøjelsessystem, efterlod en koncentreret form for kompost kendt som støbegods.

Skadelige bakterier

Ikke alle jordens bakterier er gavnlig, men i sund jord kan antallet af gavnlige bakterier indtager alle tilgængelige nicher, således at det bliver vanskeligt for skadelige bakterier til at få etableret.

Gunstige betingelser

Jord bakteriel har brug for flere ting til prosper: en bred vifte af organisk materiale, ilt, den rette mængde af vand og over-frysning temperaturer.

At tilskynde til vækst

God jordbundsforvaltning øger antallet og bred vifte af bakterier. Overdreven walking pakker ned jorden, komprimere mellemrummene mellem partikler og igen at nægte vand og ilt til bakterierne. Overwatering gør det samme. Stor afhængighed af kommercielle gødninger kan gøre jorden for salt for bakterier at trives. Men tilføje organisk materiale gennem kompost, leaf skimmel eller barkflis kan væsentligt øge bakterier numre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com