Hvordan er Kilowatt-timer regnede?

March 20

Kilowatt-timer (kWh) repræsenterer enheder for energiforbrug af elektriske apparater og andre elektroniske enheder. Beregning af kWh er ligetil, hvis magt enhed (watt) og antallet timer, at det fungerer er kendt.

Effekt (watt)

De fleste producenter af elektroniske husholdningsartikler sted tags på de enheder, der angiver deres effektforbrug i watt (W). I nogle tilfælde dog vil tags angive enhedens drift spænding (i volt, V) og strøm (i ampere, A). I disse tilfælde, kan kraften i enheden bestemmes ved at multiplicere den spænding og strømstyrke. Således, for en enhed, der er tilsluttet en almindelig stikkontakt (hvilket giver en spænding på ca 120 V) der trækker 2 A af nuværende, så magt = (120 V)(2 A) = 240 W.

Kilowatt-timer

Elektrisk elselskaber måle strømforbruget i kilowatt-timer (kWh). Bestemmelse af kWh for en enhed er også ligetil. Styrken i en enhed kan konverteres til kilowatt ved at dividere watt med 1000. Fra det forrige eksempel, 240 W/1000 = 0.240 kW. Dette betyder, at enheden bruger 0.240 kW hver time, det fungerer. Derfor, hvis en 0.240-kW enhed fungerer i 3 timer (h), vil det forbruge (0,240 kW)(3 h) = 0.720 kWh elektricitet.

Forbrug af apparatet Type

Ifølge Department of Energy, strømforbrug af husholdningsapparater og elektroniske enheder spænder fra 20 W eller mindre (clockradio og DVD-afspillere) til 5.000 W eller mere (tøjtørrere, klimaanlæg, og vandvarmere). I 2001 var air-conditioning ansvarlig for 16 procent af husholdningernes energiforbrug, efter 10 procent til rumopvarmning og 9 procent for opvarmning af vand.

Husholdningernes forbrug

Ifølge Department of Energy, i 2007 var det gennemsnitlige forbrug af amerikanske husholdninger 937 kWh pr. måned eller lidt over 31 kWh per dag.

Utility regninger

Utility virksomheder afgift af kilowatt-time, normalt målt på måneds mellemrum fra meter ligger, hvor den elektriske tjeneste træder struktur. Den nøjagtige sats pr. kWh skal angives på nogen elregning. I 2009 var det amerikanske nationale gennemsnit for privatkunder $ 0,113/kWh. Louisiana kunderne betalte de laveste rater ($0.075/kWh) og Hawaii kunderne betalte den højeste ($0.262/kWh).


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com