Hvordan er køleskabe bedømt?

March 1

Hvordan er køleskabe bedømt?

Et køleskab er en større husstandens regning, med nogle modeller koster mere end $2.000. Vælg de funktioner, du har brug for, men også får den bedste værdi for dine penge. Nogle modeller virker bedre end andre i alle prisklasser. Uafhængige selskaber, herunder god husholdning Research Institute og Consumer Reports, Vurder køleskabe på deres egenskaber, effektivitet, temperatur arbejdsindsats og andre kategorier.

Temperatur nøjagtighed

Testere sæt termostaten i fryseren til 0 grader Fahrenheit og i kølerummet til 37 grader Fahrenheit. De tester temperatur på hver hylde de fryser og køleskab rum, herunder kød skuffe og vegetabilsk skarpere, frokost-kød skuffe og køleskabsdøren. Denne viden hjælper dig med at undgå modeller, der ikke cool fødevarer til temperaturen på termostaten, og i nogle tilfælde, under regeringens retningslinjer for opbevaring af sikre fødevarer.

Energieffektivitet

Energieffektive modeller bruger 20% mindre elektricitet end modeller uden Energy Star symbol, ifølge det amerikanske Department of Energy. Den gennemsnitlige køleskab har en levetid på 10-15 år, så besparelserne tilføje over tid.

Støj

Nogle modeller køre mere stille end andre. Hvis du bor i et lille hjem, såsom en effektivitet lejlighed, kan støjniveauet være en vigtig overvejelse.

Brugbare kapacitet

Selv om producenten kan kræve, at et køleskab er en række kubikfod, kan den faktiske nytteareal være mindre end anført. For eksempel kan frokost-kød skuffe nå næsten at hylde nedenunder, så en del af hylden ikke er brugbar. Ratings nedbryde anvendelig kapacitet for sektionerne fryser og køleskab og derefter sammenligne disse totaler til producentens reklamer.

Udvendig størrelse

Køleskabe er bedømt på deres udvendig højde, bredde og dybde. Du vil straks vide, hvis en model er for stor til plads i dit køkken. Dette er vigtige oplysninger, hvis du er nødt til at klemme køleskab mellem to bordplader, eller køber en til en lejlighed med et lavt til loftet.

Brugervenlighed

Det kan være frustrerende at have skarpere skuffer, der åbner klodset eller glashylder kan du ikke justere. Nogle frysere, især dem med franske døre, har en skillevæg i midten, som du ikke kan fjerne eller justere ved lagring af store emner. Da du vil leve med din købsbeslutning i op til 15 år, forskning kategorien lethed-i-brug for de modeller, du gerne.

Valgfri funktioner

Ratings omfatte valgfri funktioner såsom vand dispensere, franske døre og rustfrit stål finish. For eksempel, informere de dig om en vand dispenser kun leverer koldt vand i stedet for både vand og isterninger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com