Hvordan er slagnøgler drevet?

June 24

Hvordan er slagnøgler drevet?

Slagnøgler bruges til store byggeri og fabrikken projekter, når en enorm mængde af drejningsmoment er nødvendige, meget mere drejningsmoment end en hånd skruenøgle nemt at anvende. Flere forskellige slags slagnøgler er tilgængelige, og de kan bruge en række forskellige strømkilder og tvinge generatorer til at drive deres handling. Men de fleste versioner er pneumatisk, undtagen de ekstremt bærbare slagnøgler, der bruger el i stedet.

Definition

En indvirkning skruenøgle er en håndholdt enhed, der bruges til at stramme eller fjerne møtrikker og bolte. Det har en socket drev, der kan udstyres med mange forskellige skruenøgle dele afhængigt af programmet, og bruger både en reversibel switch og en udløser som et bor, så brugere kan betjene den. De mest kraftfulde versioner kan producere op til 450 fod-pund af drejningsmoment.

Pneumatisk

Den mest almindelige type af strøm til slagnøgler er pneumatisk tryk. Det betyder, at skruenøglen er tilsluttet en luftkompressor i en butik, der tager i omgivende luft, pressurizes det og sender trykluft gennem slangen til skruenøgle, hvor styrken af det voksende pres bruges til at tænde skruenøglen. Denne type af indvirkning skruenøgle forbliver knyttet til kompressoren, når det bliver brugt, og det har en begrænset rækkevidde.

Hydraulisk

Hydraulisk slagnøgler generere kraft ved hjælp af væsker i stedet for gasser. Typisk anvendes en olie eller en anden væske, der kan nemt overføre kraft. Hydraulisk slagnøgler kan generere meget præcise kraft, og de er typisk en del af større systemer, der benyttes i fabrikker og ikke i systemer, der er ejet af mindre butikker og husejere.

Batterier

Batteri-drevne indvirkning skruenøgler bruge elektricitet til at køre motorer at øve kraft, giver det drejningsmoment, de har brug for at vende møtrikker og bolte. Mens ikke så kraftig som andre versioner, er batteridrevne slagnøgler bærbare, hvilket gør dem ideelle til arbejde på gårde, eller på steder, hvor brugerne skal bevæge sig hyppigt.

Bruger

De fleste slagnøgler er anvendt i automotive butikker, eller steder, hvor biler er arbejdet på, såsom garager. Enhederne hjælpe brugerne tage dæk til eller fra og fortryde nogle af de større komponenter i bilens system. Andre slagnøgler bruges til at hjælpe drive landbrugsudstyr eller konstruere bygninger og både.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com