Hvordan er slangen gå på en Bissell Powersteamer 1697-M?

January 1

Bissell PowerSteamer er et tæppe renere, der bruger en løsning og varmt vand til at rense og udtrække jord og snavs fra tæpper. 1697-M er en af flere PowerSteamer modeller. PowerSteamer fungerer ved hjælp af to tanke: en løsning tank og en ren vandtank. Slanger, omtales som slange, der bruges til rengøring polstring, trapper og andre områder end tæpper.

Montering af slange

Slangen er knyttet til maskinen af fabrikanten. Værktøj-caddy, som holder slangen og tilbehør, er knyttet til maskinen efter køb. Den øverste håndtag er fastgjort ved at skubbe to skruer på forsiden af maskinen. Maskinens netledningen trækkes derefter gennem et slot i værktøj caddy og to hex nødder er knyttet til de to skruer, der holder håndtaget på plads. Bunden af værktøj caddy er sikret ved hjælp af en Phillips-head skruetrækker til at køre i to skruer. Når værktøjet caddy er samlet, slangen er svøbt omkring det på håndtaget.

Operation

Hvis du vil bruge slangen på møbler, udfylde den løsning og vand tank, svarer til at bruge maskinen til at rense tæpper. Fjern slangen og polstring vedhæftet fil fra maskinen. Indstil "klar værktøjer dial" – ligger på bunden af maskinen – til "værktøjer" eller "forbehandle." Den "forbehandle" indstilling udgivelser løsning på indtræk uden sug. Drej skiven til "værktøjer" til at rense polstring. Slangen vil ikke fungere, medmindre skiven er indstillet til "værktøjer."

Opbevaring

For at sikre korrekt funktion af slangen og dens tilbehør, løsne og skyl de vedhæftede fil værktøjer i varmt vand efter hver brug. Gemme slangen ordentligt på værktøj caddy at undgå at beskadige den.

Vedligeholdelse

Vakuum tæpper og polstring før du bruger PowerSteamer. PowerSteamer fjerner pletter og bør ikke bruges til at vælge op snavs snavs og dyrehår. Hvis dysen, pensler og slange bliver tilstoppet med snavs, påvirker det maskinens evne til at fungere korrekt. Korrekt opbevaring og rengøring af slangen og dens værktøjer, skal vand og løsning tanken tømmes efter hver brug. Skyl kampvogne i varmt vand og lade dem tørre, før du vedhæfter dem tilbage på maskinen. Ren flow indikator filter efter hver brug i varmt vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com