Hvordan er stjernetegn kvarts bordplader lavet?

November 6

Elementer

Stjernetegn og Zodiaq, som er DuPont varemærke, kvarts bordplader er manipuleret sten bordplade materialer. Quartz bordplader er lavet ved at kombinere både naturlige og menneskeskabte stoffer--primært naturlige kvarts granulat udvundet af granit, kemiske harpiks bindemidler og farvestoffer. Denne opskrift gør for en meget hård overflade, der er lav vedligeholdelse, slidstærk og svarer til naturlige granit, men uden de naturlige mangler iboende i granit.

Blanding og hærdning

Disse smuldrende kvarts stykker er blandet med en bindende resin, oftest en plastik polymer, typisk i forholdet 93 procent til 7 procent, selvom proprietære opskrifter varierer. Farvestoffer er tilføjet til mix ifølge hue produktstandarder. Gyllen er komprimeret, opvarmet og vibrerede for at fjerne nogen luftlommer, da det hærder og hærder til en solid sten konsistens.

Poleret og skæres til specifikationer

Når kvarts produkt er helbredt (tiden afhænger af størrelsen af den oprettede blok eller slab), det kan være skåret i standardiseret køkkenbordet plader af 1 1/8 inches tyk og 52 af 188 inches, eller det kan være skåret i tilpassede produktion størrelser. Under installationen, zodiac bordplader skåret til størrelse og formet med elværktøj monteret med diamond bits, der er vandkølet for at producere ren nedskæringer uden at skade stenen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com